lördag 23 mars 2013

Grå nyanser

Så härligt solig lördagsmorgon det varit! Kallt som tusan, men jag ska nog se om jag inte kan hitta lite lä och känna solen mot ansiktet en stund. Mannen fixade härlig frukost till mig, färska frallor från bageriet... go start på morgonen :-)

frukost. svart och vit äggkopp från allrum. kaffekopp. glas med juice. tallrik zebra. svart och vitt bordsunderlägg.

Snäckskal, natursten och rauk... namn på de grå nyanser som jag valt mellan att måla väggarna i arbetsrummet med. Beslutsångest i affären... så tre provburkar fick följa med mig hem i går. I morse, när färgen hade torkat på väggen, bestämde vi oss för färgen Rauk! Lite konstraster måste det ju bli med allt det vita...

burkar med provfärger att måla upp på väggen. provburkar.

Här ser ni de tre provmålade ytorna och vi lade ut en planka parkett för att se lite hur det blir mot den... Rauk är den till vänster. Hoppas det blir bra!

grå nyanser på väggarna som test för att se vilken som blir bra. Grå nyanser färg på väggen. Rauk. Natursten. snäckskal.

Ha det gott!

7 kommentarer:

 1. Jag har sittit ute ett tag i lö, det var skönt.
  Visst är det svårt att välja färg. Den mörkare grå är fin tycker jag.
  Önskar dig en trevlig lördag!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Oj vad ni gör om därhemma! Fin färg, snyggt med annat än vitt ibland.
  Jag var oxå ute en snabbis på altanen och kände av värmen ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Det där blir riktigt snyggt, "grått är flott". Har inte varit utanför dörren idag men det såg riktigt skönt ut. Tror att våren kommer i år också :)
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 4. Ååååå va spännande att se slutresultatet sen! :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Inte lätt med färger och nyanser! Finns en hel del att välja på.

  Ha en skön söndag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 6. Jag velar just nu mellan nyanserna Rauk och Natursten till vårt kök. I inlägget skriver du att Rauk är den mörkare till höger, men Natursten är ju mörkast. Är inte Rauk den till vänster? Vill bara försäkra mig om att det är Rauk och inte Natursten som du målat väggarna med. Det ser jättefint ut och jag vill ha den färgen du har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt! Vi ändrade oss i sista stund. Rauk är den till vänster. Jag har ändrat detta i inlägget... Tack för att du skickade kommentaren. Lycka till med ert målande!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...