torsdag 13 november 2014

Knäckande svamp

Svampar av glas, trä och andra material är riktigt hett just nu. Webbutikerna tar in svampar i massor av olika material och de syns väldigt ofta som inredningsdetaljer i bloggar... Jättefint! Höstkänsla!! Svampar, handgjorda från min resa i Europa finns här också, men passande nog så här innan jul är det en kombinerad nötknäckare och dekoration :-)

träsvamp, träsvampar, svamp, svampar av trä, inredning, dekoration, detalj, inredningsdetaljer, inredningsdetalj, handgjort, handgjorda,
Ha det gott!

5 kommentarer:

  1. Smart o snygg inredningsdetalj som kommer användas flitigt i december har jag en känsla av. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Så fin nötknäckare! Smart! Jag är alltid rädd att klämma min när jag knäcker nötter med en "vanlig", har gjort det ett par gånger och fy vad ont det gör! :)
    Kram Jennica

    SvaraRadera
  3. Var finner jag denna nötknäckare? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har tänkt sälja några sådana i min kommande webshop, så du får gärna beställa av mig: 199 kr inklusive frakt. Maila mig i så fall på palmqvistannelie@hotmail.se med ditt namn och adress + vad du vill beställa så skickar jag med en faktura i paketet.

      Radera
  4. Thanks a lot for sharing this amazing knowledge with us. This site is fantastic. I always find great knowledge from it. Handgjorda Träinredning och pennhållare

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...