lördag 3 januari 2015

Hade tänkt...

Långledigheten är snart över! Jag hade tänkt göra lite mer... bland annat måla lite fler tavlor! Just nu är det mest vänt på dygnet, sover länge på morgonen, oreda i att hålla ordning på vilken veckodag det är och massor av kaffestunder. Inte ens Athena kommer upp på morgonen :-) Kanske lite som det ska vara med andra ord när man är ledig kanske...


Även om allt går i halvfart så har vi ändå hunnit med en hel del; pyntat inför julen och städat undan det igen, påbörjat operation målning i källaren (snart klara faktiskt), jag har jobbat fram en webbutik (snart klar faktiskt) och vi har tagit tag i att börja träna igen... bland annat. Kan nästan inte bli bättre! Så... jag kommer att fortsätta göra som jag skrev i första stycken. Verkar vara en bra kombo!

Ha en go lördag! (Japp, jag vet att det är lördag, för min man berättade det för mig när jag frågade om inte han skulle åka till jobbet)

5 kommentarer:

 1. Det är så ledigheten ska vara. Känns som du ändå har gjort mycket. Vi har också börjat träna igen. Det är skoj. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Haha... jag blir också alldeles veckovill och här har vi ingen ordning på dygnen (mannen sover fortfarande vid kvart i tio). Nåja, jag och barnen är uppe och det kan bli en fin dag om det där eländiga blåsandet bara klingar av.
  Ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
 3. God fortsättning! Hos oss är det också renovering på gång. Lyckas nog alltid bli så när det är nytt år :)
  Spännande med webbutiken också.
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Jag trodde det var söndag när jag vaknade idag. Höll på att få stora söndagsångesten inför första arbetsdagen på två veckor, sen kom jag på att det var lördag och jag lugnade mig lite. :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...