fredag 5 april 2013

Detaljbilder från arbetsrummet

Oj, redan fredag!! Nej, inte redan!! Det betyder att min påskledighet är över! Jösses vad fort det har gått! Ett par dagar gick bort i migrän, typiskt! Inredningen i arbetsrummet pågår för fullt just nu. Det är en liten röra där än så länge, men lite bilder går ju alltid att få fram :-) BTW, hoppas att ingen har mailat mig (till mailadressen i högerkanten) för den mailen har legat nere tillfälligt pga renoveringen. Det dröjer nog ett par dagar till innan jag startar upp den igen. Om ni har mailat, så vet ni varför jag i så fall inte har svarat :-) Det går att nå mig på info@designscanvas.com om det är brådskande :-)

plåtskåp från IKEA, skrivbord bockar från ikea, aluminiumskiva från ikea, flätad korg från em möbler
En ny korg från EM möbler som jag tänkt använda till papperskorg.  Jag lyckades knäcka sönder den lite när jag fällde sätet för att få in en lång hylla!  Trist, men det funkar ändå. Skrivbordet med bockarna är inköpt på IKEA. Fler bilder kommer snart så klart :-)

vit parkett, takett ask pearl white, renoverat arbetsrum, korg i naturfärg från em möbler, plåtskåp ikea

En glimt av det nylagda golvet! Jag är såååå nöjd!! Det blev en riktig hit för min del :-) Ljust och fint! Plåtskåp från IKEA, "Tre i rad" från EM möbler, ljusstake och skål inköpt på loppis. I morgon tror jag faktiskt att jag kan visa er slutresultatet vid ena väggen :-)

tre i rad, em möbler, vitt plåtskåp ikea, svart liten ljusstake, skål naturfärg
 Ha det gott!

12 kommentarer:

  1. Snyggt i arbetsrummet! Vad ni renoverar och står i!
    Jag tycker det är skönt att det äntligen är fredag ;) kram Suss

    SvaraRadera
  2. Wow, suuupersnyggt!! Vad pysslig du är, och vad mycket ni hinner med att göra i ert hus! Sedan blir det ju så himla bra också, heja er!! Ser fram emot fler bilder från detta spännande projekt :)

    Önskar dig en fab helg!

    Kraaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  3. Supersnyggt!! vad kul att ha kommit så långt att man får piffa, vill se fler bilder, hela tiden :)
    Ha en bra dag

    SvaraRadera
  4. Snyggt! Vad ni är duktiga!
    Njut av helgen!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Åh, så snyggt! Herreguuud vad ni jobbar på! Ungefär som när vi byggde vårt hus... ;)
    Har också både bockarna och plåtbyrån i min lilla ateljé ;)
    Njut av fredagen nu!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  6. Jag har lånat en bild av dig på de fina printsen. Självklart har jag länkat tillbaka! Kolla gärna mitt inlägg :-)

    Ha en toppendag!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  7. Det ser så fräscht och fint ut! Det är en underbar känsla när man har grejat färdigt och kan börja inreda och styla. Fastän vägen till målet är ju alltid roligast:-)
    Ha en skön helg i solen!
    Kram Liisa

    SvaraRadera
  8. Va fint du har det!! Vilken dröm och ha ett helt arbetsrum, själv får jag en så länge nöja mig med en pysselhörna. Fast det är rätt fint det med.

    SvaraRadera
  9. Snyggt och fint. Kan bara instämma med de andra i om hur ni jobbar och sliter just nu. Finns det något rum kvar att renovera eller kör ni allt på en gång?
    Trevlig helg!
    Kram anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :-) Ja du, i stort sett allt på en gång :-) Men visst finns det fler rum att fixa :-) En annan gång, en annan tid... kanske :-) Kika in igen om du vill... för vi blev klara tidigare än väntat, så nytt inlägg finns strax :-) Trevlig helg!

      Radera
  10. Åh så himla snyggt! Rena dröm rummet! :o Kram.

    SvaraRadera
  11. Så fint du gör det! Ser fram emot helheten. Och om du frågar mig är lite skavanker här och där på grejerna bara charmigt. Ha en trevlig helg nu och njut av det sista av ledighet för den här gången.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...