onsdag 20 november 2013

Tävling om små printerna med text

Nu var det ett tag sedan jag hade en tävling! Passar bra att ha en ny tävling så här en månad innan jul...
Denna gång kan man vinna ett set om 4 stycken vykort/små printer med text.

tävling printer, tävling vykort i svart och vitt, bloggtävling

Tävlingsregler:

Motivera varför du vill vinna printerna/vykorten (skriv i kommentarsfältet)

Tävlingen pågår till och med den 27 november 2013. Vinnaren utses av Design Canvas Varberg. Beslutet kan ej överklagas. Vinnarens namn publiceras här på bloggen senast två dagar efter att tävlingen har avslutats och meddelas personligen till den mailadress som uppgivits. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

OBS! Glöm inte skriva din mailadress om du skriver som anonym.

Lycka till!
Annelie, Design Canvas Varberg

30 kommentarer:

 1. Så fina!
  Motivering till varför jag vill vinna. Vi har bott i vårat hus i snart tre år och har ännu inte satt upp något på väggarna i ett trepvånings hus. Katastrof, absolut men jag har inte hittat något fint att sätta upp.
  Dessa skulle passa perfekt i tv rummet på övervåningen.
  Karro1977@yahoo.se

  Kram

  SvaraRadera
 2. Självklart vill man ha dessa fina konstverk, skulle passa kanon i vår nyrenoverade hall där jag ännu inte bestämt vad som skall finnas på väggarna. Dessa skulle få en självklar plats där.
  anette.johansson.borgh@varberg.se

  SvaraRadera
 3. Så fina dina Prints är. Är så nöjd med de andra som jag har ramat in med svarta ramar. Jag hade blivit superglad om jag hade vunnit de här konstverken som du lottar ut, De hade fått fina ramar de också. Svart är då min favorit till ramar. Så de hade säkert också fått det. Ha en fin kväll! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Oj vad jag skulle vilja vinna dina fina prints. Vet exakt vad jag skulle placera dem, vid min nya, fina arbetsplats. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Hej
  Jag vill vara med och tävla!
  Samlar på mig lite olika prints och tavlor för att göra en fotovägg ovanför vårt middagsbord i vardagsrummet som just nu ser väldigt tomt ut!
  Fia_liza_87@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Med i utlottningen. Har inga konstverk på väggarna eftersom jag tycker att jag inte hittar de rätta tavlorna för vårt vita hem. Nu då jag fått in lite svart i hemmet känner jag att dina fina tavlor kunde vara just det jag sökt...

  SvaraRadera
 7. Med i utlottningen. Har inga konstverk på väggarna eftersom jag tycker att jag inte hittar de rätta tavlorna för vårt vita hem. Nu då jag fått in lite svart i hemmet känner jag att dina fina tavlor kunde vara just det jag sökt...

  SvaraRadera
 8. Med i utlottningen. Har inga konstverk på väggarna eftersom jag tycker att jag inte hittar de rätta tavlorna för vårt vita hem. Nu då jag fått in lite svart i hemmet känner jag att dina fina tavlor kunde vara just det jag sökt...

  SvaraRadera
 9. Med i utlottningen. Har inga konstverk på väggarna eftersom jag tycker att jag inte hittar de rätta tavlorna för vårt vita hem. Nu då jag fått in lite svart i hemmet känner jag att dina fina tavlor kunde vara just det jag sökt...

  SvaraRadera
 10. Med i utlottningen. Har inga konstverk på väggarna eftersom jag tycker att jag inte hittar de rätta tavlorna för vårt vita hem. Nu då jag fått in lite svart i hemmet känner jag att dina fina tavlor kunde vara just det jag sökt...

  SvaraRadera
 11. Med i utlottningen. Har inga konstverk på väggarna eftersom jag tycker att jag inte hittar de rätta tavlorna för vårt vita hem. Nu då jag fått in lite svart i hemmet känner jag att dina fina tavlor kunde vara just det jag sökt...

  SvaraRadera
 12. Med i utlottningen. Har inga konstverk på väggarna eftersom jag tycker att jag inte hittar de rätta tavlorna för vårt vita hem. Nu då jag fått in lite svart i hemmet känner jag att dina fina tavlor kunde vara just det jag sökt...

  SvaraRadera
 13. Jag vill vinna för det är kul att vinna och sen är de så himla snygga. Kram Anette

  SvaraRadera
 14. Älskar det enkla men ändå fulländade. Svart på vitt,grafiken och de små orden med stort budskap. En påminnelse i vart och ett om det viktiga i livet. Hoppas jag får se dem varje dag!

  / AnnLouise

  SvaraRadera
 15. Motiveringen lyder: Inte bara för att de är så vansinningt vackra, kloka och inspirerande utan också för att de skulle sitta så fint på tavelväggen i hallen/trappen och på så vis sprida klokhet, medvetenhet och värme i vårt hem.

  Finns ju en enklare motivering också, för att jag bra rakt upp och ner vill ha de där finingarna hos mig, varje dag!

  Kram - Tatjanis

  SvaraRadera
 16. Oh, dessa fina måste jag bara vara med och tävla om. De är helt i min smak! De hade fått en plats i vår finhall, så jag kan titta på de från alla håll och kanter. Hoppas på en tidig julklapp till mig själv <3 kram Louise (lollo_k@hotmail.com)

  SvaraRadera
 17. Jag är gärna med och tävlar! :)
  De fina orden skulle platsa bra i vår hall så man påminner sig själv om dem varje dag! :)
  emely_tuvang@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Helena i Uppsala
  som gärna vinner!
  kollar den 28:e om hon varit lyckosam!

  SvaraRadera
 19. Blir fint att sätta på våran vägg och bara njuta av dess underbara små.

  greatgirl@tele2.se

  SvaraRadera
 20. Med i utlottningen!
  Även om jag vill ha dem själv så skulle jag - om jag blir den lycklige - ge dem till min son Ludde som precis flyttat hemifrån. Tror de skulle komma väl till sin rätt både med stil, form och budskap i hans nya lya med kala väggar.
  rosa.soderberg@live.se

  SvaraRadera
 21. Vinner jag ska jag nog rama in dom och sätta på väggen.
  Ha det toppen!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 22. Verkligen jättefina!
  Jag vill vinna för att ge till min lillasyster. Hon har precis flyttat till egen lägenhet och håller på att inreda. Saknar mycket saker, speciellt att ha på väggarna.
  Vet att hon skulle älska dom här trycken :-)
  Ha en fin helg!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Hej!

  Vilka underbara budskap dem vill jag vakna till varje morgon. Skulle bli det första jag ser när jag tänder ljuset i sovrummet, en plats som jag håller på att skapa ett fridens rum av. Ett rum enbart för njutning. Alla bekymmer skall lämnas vid dörren och då skulle dessa budskap bli en del av stämningen.

  Kramar
  Charlotta

  SvaraRadera
 24. De skulle vara fina i min nya lägenhet. :)

  atarinakall@hotmail.se

  SvaraRadera
 25. Äntligen har jag hittat vad jag letat efter. Skulle avsätta dessa inspirerande ord i fina ramar ovanför mitt gamla skrivbord, så när orken ock lusten dalar är det bara att titta upp och ta nya tag!

  Carina Ekelund. 2carina@spray.se

  SvaraRadera
 26. Hej - första gången för mig här! Hittade hit via "Hannis Hem" och det var där jag såg dina prints och blev helt kär! :)

  Dessa vykort hade passat perfekt i mitt nya hem, jag flyttade till eget hus för ett halvår sedan. Ett nytt liv håller på att startas upp för mig och mina två döttrar. Mitt vardagsrum går i grått, svart och vitt som bas och dessa kort hade gjort sig perfekt där. Budskapen är också väldigt passande - nystart och pepp!

  Kram Jennica

  SvaraRadera
 27. Hej!
  Hyresgästen före mig har använt en vägg i hallen till att kasta pil på - där är hundratals, om inte tusentals små hål - skulle vara härligt att få täcka över dem med dessa inspirerande och glada printers!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. En tävling som denna vilken härlig idé, med chans att vinna unika vykort utav bästa kvalité. Canvas Varberg har slagit oss alla med storm, dom är bäst vad gäller prints dess design färg och form. Unikt designade vykort är helt och hållet geniala, dom skulle göra årets julkort till dom mest fenomenala!

  SvaraRadera
 29. Åh vilka fina printer,
  de motiverar så här i vinter.
  Jag vinner aldrig en endast grej...
  ...fastän jag är en ganska trevlig tjej.

  Hoppas, hoppas.

  Kram
  Sofie

  sofiek78@gmail.com

  SvaraRadera
 30. Åh, HÖG vill ha- faktor på de fina printsen. Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann! De skulle passa så fint i vårt tv-rum som vi skall renovera. Hälsar en trött småbarnsmamma som för tillfället har haft oturen att den fruktade vinterkräkan intagit huset.
  Tack för fin blogg och inspiration! Kram Anna
  Anna@gryttby.se

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...