torsdag 14 juli 2016

Kök utan överskåp

God morgon! Ny härlig dag! Kaffet är på och jag vaknar till sakta men säkert :) Jag brukar få mail om köket... hur jag trivs med ett kök utan (delvis) överskåp. Klart man tänker febrilt när ett kök ska renoveras för det är inte det billigaste att göra i ett hus precis så jag tänkte ge min tanke kring det hela.

Jag är supernöjd med resultatet och hur köket har fungerat. Jag saknar inte överskåp det minsta. Tvärtom, för det är den öppna känslan jag ville åt och eftersom vi är inne på industristil är det också svårt att få till det med skåp överallt. Men får vi plats med allt? Ja, det är inga problem. Vi har valt till lådor i sockeln (som inte syns) och där får man plats med massor också. Tips!

En fördel med de nya köken är att alla lådor är utdragbara vilket i sin tur gör att man har en helt annan översikt på innehållet i lådorna och man kan lätt få tag i det man behöver. Det betyder ju då också att man kan proppa lådorna fulla men ändå få tag i det man behöver. Vi passade så klart på att rensa ut allt onödigt när köket renoverades... gah vad mycket man samlar på sig! Hoppas att detta hjälpt någon i köksrenoveringstankar :-)

kök, kök utan överskåp, industristil, industriellt, industri, industriellt, köksö, kaktus, kaktusar, barstol, barstolar, döden lampa, lampor, hängande lampor, fårskinn dyna, dynor, stolsdyna, stolsdynor, svart och vitt, annelies design, webbutik, webbutiker, webshop, inredning, apoteksflaskor, apoteksflaska, house doctor, fläkt, kakel, rostfritt, rostfria, ugn, micro, grått, gråa köksluckor, nettbutikk, nettbutikker, mugg, muggar, hylla, hyllor,

Fårskinn dynor, city trivet med städer (på diskbänken ser ni "Paris"), "Döden" lampor (diamantformade lamporna heter så), kaktusen på diskbänken och hyllan, apoteksflaskorna med siffror (på rea nu i webbutiken), hängande lamporna med textilsladd, glödlampor, mugg "Yes" (också på rea nu) finns i webbutiken: www.anneliesdesign.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...