lördag 10 mars 2018

Fina Varberg!

Inlägget sker i samarbete med Gaston Luga

Alltså hur fint är inte Varberg?? Nu är det ju vinter fortfarande så man "kan inte" vara ute lika mycket som när värmen kommer, men snart så! Snart myllrar det av turister här på stråket runt havet! Såå fint... Kallbadhuset är nog Varbergs mest fotograferade byggnader... blir lika påvekad varje gång jag ser det! Saknar dock sanddynorna... och lilla kiosken :-)

kallbadhuset, gaston luga, varberg, västkusten

Vi tog en tur hit ner idag... en av de finaste dagarna denna vinter! Den värsta kylan har släppt men det vintriga landskapet är fortfarande kvar... och solen sken!

kallbadhuset, gaston luga, varberg, västkusten

pråper vit, väska, väskor, kallbadhuset, gaston luga, varberg, västkusten

Den fina väskan kommer från Gaston Luga Perfekt för en extra tröja som jag ville ha med mig och plats för kameran så klart! Hade vi tänkt lite längre skulle det varit mysigt att ha med en termos med kaffe! Solen värmde faktiskt så det hade varit lite mysigt! Termosen hade gott och väl rymt i väskan med det andra! Jag har fått möjlighet att erbjuda alla läsare 15% rabatt på valfri väska! Gå in på deras sida och kolla in dem: Gason Luga Använd koden: ANNELIE så dras 15% bort av priset i kassan! Just nu har de också en kampanj... man får Plånkan korthållare med på köpet!

kallbadhuset, gaston luga, varberg, västkusten, pråper vit, vita, vitt, väska, väskor,

Japp, det är jag på bilderna! inte ofta hon dyker upp här, men ibland så :-)

kallbadhuset, gaston luga, varberg, västkusten


 Hoppas att ni har en härlig lördag! Njut av dagen!

kallbadhuset, gaston luga, varberg, västkusten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...