lördag 21 mars 2015

Jordhög och ett skott

En liten glasskål, ett skott från en växt och en hög med jord. Simpelt, men krångligare än så behöver det inte vara. Fint med enkelheten!

oak, ekollon, tavla, svartvit tavla, svartvita tavlor, konsttryck, artprint, artprints, webbutik, webbutiker med inredning, print, print, poster, posters, svart och vitt, grön växt, skott av blomma, stilleben, inredning, inredningsblogg, blogg, bloggen, böcker, enkelt,

En extra touch i stilleben är att matcha detaljerna med tavlor eller andra prylar... här syns ett av mina senaste konsttryck, "Oak". Den finns i tre storlekar: A5 (89 kr), A4 (159 kr) och A3 (199 kr) och finns i min webbutik: Annelies Design & interior

stilleben, inredning, inredningsblogg, blogg, bloggen, bloggens, böcker, skott av grön växt, inredningstips, tavlor,

Loppisen igår gick utmärkt och det var verkligen superkul! Det var KÖ utanför butiken när vi öppnade portarna! Härligt! Idag kör vi igen... klockan 10-14 är det loppis på Kungsgatan 16 i Varberg. Välkomna!

4 kommentarer:

 1. Så otroligt vackert! Du är grymt duktig!
  Ha en fin helg,
  kram Jennica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Kul att du gillar det jag gör! Ha en bra start på veckan!

   Radera
 2. Skulle så himla himla gärna vilja ha det där trycket men i större storlek. Hur många procents chans för att det kanske kommer att kunna fås i framtiden?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad typiskt! Just nu har jag inga planer på att trycka upp den i större storlek, men man vet ju aldrig... Kul att du gillar mina målningar iallafall. Tack! Ha det gott!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...