torsdag 20 februari 2014

Sminkbordet

När jag fotograferade Chanelpåsen passade jag på att ta fler bilder på sminkbordet och sovrummet. Lite kul att hitta nya vinklar att fotografera ifrån... här är bland annat en variant där jag fotograferade in i spegeln på sminkbordet :-)


Den lilla parfymen med tofsen hittade jag faktiskt på loppis sist... Det är Laila Bagges parfym "You rock". Jag har mina favoriter sedan innan när det gäller parfym, men den där var så fin tyckte jag, så den får bara vara lite prydnad på sminkbordet :-) Haha, man köper ju inte en parfym för dekoration i vanliga fall, men är det på loppis för en billig peng kan man ju göra det. Det är helt ok för min del :-)

Ha det gott!

8 kommentarer:

  1. Vad smart med denna hängare och så snygg! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Min dotter vill ha det där sminkbordet, men då måste skrivbordet bort och jag tycker det är bättre med skrivbord när man går i skolan, så jag kan säga att hon är inte glad på mig idag. Visst det är himla snyggt så jag förstår henne skulle också vilja ha det, men tyvärr får det inte plats.
    kram Helena

    SvaraRadera
  3. Ååååå...Sååå snyggt & läckert <3
    Ha fin kväll/Kram

    SvaraRadera
  4. Så fint sminkbord. Härligt att sitta så fint när man sminkar sig.hna en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
  5. Är det inte alla tjejers dröm att ha ett sminkbord som ditt, i alla fall min? Kram Anette

    SvaraRadera
  6. Vad mysigt med sminkbord!!! Själv sitter jag ofta vid köksbordet och sminkar mig, samtidigt som jag äter frukost hihi! Det är jag i ett nötskal!

    Ha en fin fredag!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  7. Vilken fin tapet du valt, vad är det för tapet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, men tapeten lät vi sitta kvar när vi renoverade så den är gammal... kommer inte ens ihåg var vi köpte den. Sorry!

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...