onsdag 17 september 2014

DIY: Dip & dye stearinljus

Jag har haft en tanke på att bara ha detaljer i svart och guld på skänken i vardagsrummet så därför har jag samlat på mig lite sådant som kan bli fint. De vita ljusen störde mig lite... nu är de i och för sig också vita, men de har fått sig en gulddusch :-) Lite känsla av dip and dye som jag gillar! Så här kan man ju så klart inte hålla på hela tiden (här går det i alla fall massvis av ljus varje kväll), men att spraya några ljus för speciella tillfällen är ju kanon! 

Jag trodde först att sprayen inte skulle fästa på stearin, men det fungerade alldeles utmärkt!


Gräshoppan på bilden ovan hittade jag när jag var på jakt efter ett smycke som present till min syster. Jag skulle egentligen inte gå in i inredningsbutiken som ligger bredvid smyckesbutiken... men sådant där klarar inte jag. En liten tur in dit måste man ju, hahaha.


Mannen hittade ännu ett Eiffeltorn på loppis till mig. Wiiieee! Nu har jag så många att jag kunde "offra" ett för sprayburken. Det blev ett svart Eiffeltorn :-) Snart kommer bilder på hur det blev med allt det svarta och guldiga på skänken...

Ha det gott!

3 kommentarer:

  1. Snygt och vilket tips det där med ljusen!
    Ha en fin onsdag, här började den väääääldigt dimmigt.

    SvaraRadera
  2. Riktigt coolt! Åh en sån där insekt - jag har för mig att de var moderna när jag var liten... Kul var den i alla fall!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Det där tipset lånar jag rakt av =) Jättefint....och insekten är ju hur fin som helst!
    kram tina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...