söndag 11 januari 2015

Fjädrar i webshopen

Asch... trodde det var något helt annat som jag fick leverans av UPS ifrån i fredags... det var skinnen som kom istället. Kul det också. Nästan som julafton att plocka upp varor till butiken :-) Jösses vilka fina skinn som kom!

Jag kanske ska avslöja adressen till min butik? Det blir www.anneliesdesign.se
Ni kommer inte in där än... men snart!


Så länge blir det bilder på några av fjädrarna som jag tagit in till butiken. Fjädrar är lite av en favorit här... kanske märks i min egen inredning och tavlorna jag målat? Like a lot! Självklart ska det vara fjädrar till kunderna i butiken också!


Fjädrarna kommer från fåglar som lever på en gård som husdjur. När den årliga ruggningen sker samlas fjädrarna in för hand från marken. Därefter rengörs fjädrarna varsamt och noggrant utan att kemikalier används. Inga fåglar avlivas eller skadas för att få fjädrarna. Det är endast de som ligger på marken som plockas.


Idag blir det kalas på gång här hemma hos oss :-) Jag fyllde... 34, nä 25 eller... ja, jag fyllde år häromdagen så det blir mig vi firar idag. Så, nu ska jag starta dagen med att baka bullar! Finns väl inget bättre att fika än nybakta bullar? Mmmmm!

Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Så fina fjädrar. Så bra att inte fåglarna skadas när fjädrarna plockas. Grattis i efterskott. Hoppas du får ett härligt kalas. Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Så fina!! Och vad spännande att se din butik när den kommer upp!
    Kram Jennica

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...