söndag 4 januari 2015

H&M "The first ten years"

Jag fick tag i ett ex! Väntetid på några veckor... men vad gör det? Den som väntar på något gott...

H&M The forst ten years, samarbete designers. bok, snygga böcker, design collaboration, hennes & Mauritz

H&M firar att de i tio år har haft samarbeten med designers genom att göra en bok kring det. Det är bilder (som inte visats förut) och text om bakgrunden till historien kring samarbetet. Den här ska jag sätta mig och bläddra i till kaffet! Julen kom emellan så jag har faktiskt inte mer än tittat på omslaget förrän nu!


Pepparkakor finns det fortfarande gott om även om julen är över... antar att det finns så mycket annat gott att äta under de där riktigt intensiva dagarna att man inte orkar med en kaka till kaffet. Men det gör jag nu :-)


Tulpaner är den första snittblomman jag vill ha in efter att julen rensats bort. Vårkänsla (inomhus iallafall). Ha en riktigt go dag!

H&M bok om samarbeten med designers, hennes & mauritz, böcker,

7 kommentarer:

 1. Hoppas det blev en bra kaffestund med bra lektyr till. Här har julen åkt ut också, bara granen kvar.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 2. Tulpaner är härliga. Känns som vår. Här åker pepparkakståget ut imorgon. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Fin bok. Och gott med pepparkakor ett tag efter allt det juliga ;) Kramis Suss

  SvaraRadera
 4. Hej, ser att du har Hemtex vasen till tulpanerna . Jag köpte den före jul och tog fram den till mina tulpaner och var supernöjd med resultatet så bra storlek . Men upptäckte att på min vas är det en jätte tråkig kant som dessotum var vass av glas som man kunde skada sig på från öppningen längs med yttersida till botten. Är det så med din också.?Jag vill ha den , men skall ta med den till butiken höra med dem om det skall vara så. Jag klipper också på mina krukväxter . Men de bladen var ju lite extra. Vi har ju sommarstuga i Varberg , så det är verkligen uppskattat att se vinterbilder. Hos oss i Ulricehamn har skidbacken öppnat för säsongen , dom har verkligen jobbat hårt nu när kylan kom att preparera backen. Ha det gott / Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Vad trist med vasen! Någon sådan vass kant har inte jag på min... byt den så att du kan använda den. Gillar min skarpt! Vad kul att du gillade mina vinterbilder härifrån. Jag kan tänka mig det eftersom ni säkerligen oftast ser Varberg på sommaren :-) Kul med stugan! Ha det gott!

   Radera
 5. Vill också gärna ha boken :) Var hittar man den?? Googlat men inte hittat ngn återförsäljare... Hoppas du fick en trevlig lässtund! Vänliga hälsningar //Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var snabb och beställde från HM:s sida. Har inte hört om någon annan säljer boken, men jag tror inte det.... Kika in på H&M sida. Hoppas du får tag på ett ex!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...