söndag 10 mars 2013

En söndag i mars

Söndag... länge sedan jag kunde säga att det blir en slapp dag utan något planerat :-) Det har stått renovering på vår agenda ett tag nu, men vi börjar se slutet på det. Det är helt ok, för vanliga rum utan kök och bad går ju relativt snabbt. Vi är inne i sista rummet och idag ska vi försöka göra ett ordentligt ryck så att vi kommer en bra bit på vägen!

Gammal låda från Televerket Göteborg. Svart stämpel och gammal sax till arbetsrummet. Almanacka vit av trä.

Förresten... vilken otippad vinnare vi fick som ska representera Sverige i Eurovision! Trodde faktiskt det skulle gå bättre för Ralf, men han fick ju inte många poäng alls! Lycka till Robin!

Lådor från televerket göteborg som fungerar som hyllor. Material till arbetsrummet. Gammal sax i silver. Gammal svart stämpel från Göteborg. Vit evighetskalender i svart och vitt. Almanacka av trä.

Ha det gott! 

17 kommentarer:

 1. Vad skönt det måste vara att se lite slut på renoveringarna :) Och det är ju som du skriver ganska snabbt gjort med vanliga sovrum. Kök, tvättstuga och badrum kräver lite mer pyssel. Men det drar iväg med kostnaderna oavsett vilket rum som ska renoveras för det är mkt inredningsdetaljer som frestar i butikerna :) Såg inlägget nedan, vilken prisskillnad på mattorna, wow!! Och vilken charmig pall, jag röstar för att inte måla :)

  Kraaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt när man skymtar slutet på ett projekt. Snygg matta i tidigare inlägg, gillar den jättemycket. Saknar den stilen, finns inte här i Oz tyvärr. Men att det kan skilja SÅÅ otroligt mycket på samma matta, inte klokt.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Vad skönt när det börjar bli färdigt och att man kan njuta av det.
  Önskar en skön söndag!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 4. Vi renoverade en gammal ICA-butik till boende under flera år och då sa jag aldrig mer! Nu börjar det klia i fingrarna igen..

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder.Jag gillade Robin.Ha en skön söndag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 6. Ska bli kul att se resultatet på senaste renoveringen. Håller med dig, konstigt att inte Ralf fick fler poäng, kanske lite mer mellanstadieålder på röstarna :)Systerdöttrarna var helnöjda.
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 7. Skönt när man börjar se ett slut på renoveringen. Ni kommer få det såååå fint. Det vi sett av sovrummet är kanonsnyggt, skabli kul att få se resten. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Glöm inte bort att vila ibland också! :)
  Gillar din kalender. Vart hade du köpt den?

  Ha en toppen söndag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 9. Jag ser det som en kortare period med mycket att göra... får väl ta det lite lugnt efteråt. Vi har inte så jättemycket kvar :-) Kalendern har jag köpt på Göranssons Bokhandel i VBG. Ha det gott!

  SvaraRadera
 10. Så kul att renovera & bara det sista piffen återstår. Vi ska också greja lite här i vår men mindre roliga grejer som toalett, innerdörrar å altantak....roligt va?! Ha ett gott slut på veckan.....krams m

  SvaraRadera
 11. Skönt med en liten vilodag det blir ju rätt intensivt när man sätter igång med renoveringsprojekt ;) Ja jag höll på Ulrik men mig kvittade det egentligen vem som tog hem pokalen - ville bara inte att Bananen skulle ha den ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 12. Vad skönt när man kan se slutet när börjar skönja resultatet.
  Ha en skön kväll.
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 13. Det är kul när renoveringen börjar bli klar. Men Ralf, tyckte jag inte alls var bra haha. Kram Anette

  SvaraRadera
 14. Skönt när det börjar gå åt rätt håll och riktigt skönt med en lugn dag! Så snygg mattan i förra inlägget är! Älskar stjärnor:)Ha en fin vecka:) kram från mig

  SvaraRadera
 15. Jag gillar också din kalender! Jättefin!
  /Ninni

  SvaraRadera
 16. Jag som aldrig tittar på mellon hörde Ralfs låt och blev helt kär!
  Synd att han inte vann tycker jag.

  Ser ut att vara en riktigt snygg låda du har.
  Hoppas du får en bra vecka!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...