söndag 16 mars 2014

Minimakeover, del 2

Lite fler bilder på piffet inne på lilla toaletten! För er som vill se del ett med före och efterbilder... det hittar ni här: Del ett!

makeover, inredning toalett, liten toalett, svart och vit inredning, trärena detaljer, lilla bruket, varberg, spegel, handdukstork, pumptvål, stora vita kakelplattor, vitt kakel på toaletten, inspiration, inredning, anatomidocka, docka med inälvor, vitt, interior, home

Jösses vad helgen går fort! Jag har börjat rikta in mig på att pyssla lite ägg till påsk. Hittade lite bra bas för detta på loppis... ägg av trä!  Får väl se hur det blir. Om det blir något vettigt av det så visar jag det här snart. Lite annat fix har det blivit i helgen också. Detta kommer här på bloggen snart. Man kan nog sammanfatta min helg som en fixarhelg. Det finns en speciell anledning till detta, men det tar jag en annan dag. Ha en go söndag allihop!

konsttryck, chanelmotiv, smink på tavla, artprint, svart och vitt, print, tavlor, tavla på toaletten, svarta hyllor, inredning, svart och vitt, doftljus, loppisfynd, tavla med trären ram, A3, träskrin, halsband med kors, blomma i glödlampa, kvist av grön växt i vas, konsttryck by annelie, design canvas varberg

Ha det gott!

12 kommentarer:

  1. Vilken passande print i ett badrum! Idag är det städdag härhemma, ett måste efter en vecka då inte ett finger lyfts, gaaah!

    SvaraRadera
  2. Ooo, spegeln säger jag bara! Skicka hit den när du ledsnar=))
    Badrummet står på min "att göra lista" idag, måste bli lite mera personligt där.

    SvaraRadera
  3. Så fint med tavlan på hyllan. Du är piffig du. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera
  4. Av en slump hamnade jag på styleroom när jag sökte påskinspiration. Plötsligt fanns ett foto där med väldigt vackra ägg och en uoomaning att kika in på bloggen om man ville läsa mer. Sagt och gjort. Så här är jag nu och sitter alldeles fascinerad och inspirerad över dina vackra inlägg, din stil och din kreativitet. Fantastiska tavlor!

    Så glad att jag hittade hit. Har lagt till dig på min Bloglovin.

    Hälsningar från Värmland
    /Sussie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tusen tack! Vad roligt!! Tackar och bockar för din kommentar!

      Radera
  5. Jamen så himla fint du fixar det! Du kan det där! :)
    Kram Jennica

    SvaraRadera
  6. Åh, så fint du piffat! Gillar, gillar! Jag gissar att du har fixarhelg för att det kommer någon fotograf hem till dig, eller...? ;) =)
    Ha en fortsatt fin söndag!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  7. Så snyggt på er lille toa! Spegeln är helt underbar!! Kram Suss

    SvaraRadera
  8. Så fint, jag blir så sugen på att förändra här hemma. Nyfiken på dina ägg. Kram Anette

    SvaraRadera
  9. Vilken lyxig känsla du fått till! Gillar din tavla också. Fräck!
    Kram!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...