lördag 15 mars 2014

Toalett makeover; före och efter

En toalett kanske inte är så kul att titta på, men jag hoppas kunna inspirera andra att fixa med små medel :-) Hyllorna ovanför handdukstorkaren målade jag svarta, de var tidigare i ek. Nya svarta hyllor från IKEA satte vi upp ovanför toalettstolen. Så mycket roligare det var att piffa till med detaljer när det blev lite snyggare grund att arbeta med! Enkelt att göra själv!

artprint, chnel makeup, tavla, svart och vitt, svarta hyllor, makeover i toaletten, toalett i svart och vitt, svart toalettsits, stora vita kakelplattor, lilla bruket, pumptvål, snygga förpackningar, varberg, tavla, print, chanel, doftljus, stor spegel på toaletten, hafa möbler, hafa porslin, fjädersparris, vas som en glödlampa, docka med inälvor, inredning toalett, inspiration toalett, wc,

Spegeln har funnits inne på toaletten sedan tidigare, men vi bytte den vita toalettsitsen till en svart. Artprinten "Powder" kan du läsa mer om här: Konsttryck by Annelie. Den lilla gröna kvisten kommer från en av mina krukväxter; fjädersparrisen... ner i en vas så blir det ett fint blickfång. Min iver att få börja gjorde att jag glömde fotografera innan vi redan hade startat :-) Här är i alla fall en förebild (grynig till tusen, men ändå):

bild på toalett före makeover, inredning toalett

Produkter från Lilla Bruket gillar jag skarpt... extra kul att företaget kommer från min stad, Varberg! Hahahaha... den där (vad kallas det?) dockan som visar inälvorna är ett loppisfynd. Mannen höjde allt på ögonbrynen när han såg den och jag kan nog lova att han undrade var i all världen jag skulle ha den :-) Den hamnar på toaletten!

lilla bruket, loppisfynd, docka med inälvor, anatomidocka, glasbehållare med tops, produkter från lilla bruket i varberg, pumptvål, badborste, svarta hyllor, ommålade hyllor på toaletten, svart, vitt, inredning, inspiration, inredningstips toalett, vitt kakel

Ha det gott!

10 kommentarer:

 1. hur fint som helst... och svart är så mycket snyggare än ek, som jag är lite trött på... synd bara att vi har ett matbord i just ek, som mannen vägrar att göra sej av med. Funderar skarpt på att måla det, men vet inte hur det skulle bli. Nåja, lite småfunderingar såhär på morgonen.
  Önskar dej en härlig lördag!

  SvaraRadera
 2. Å SÅ FINT!!
  Tumme upp!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Ur snyggt! Kul när man kan förändra med små medel..det gillas :)
  Hade gärna börjat fixa i gäststugan men karln min e sjuk så det får bli en annan helg. Tålamod är inte en av mina starka sidor :P Får fixa lite hemma istället.
  Ha de gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Wow...Riktigt snyggt!

  /Kram

  SvaraRadera
 5. Verkligen jättefint!!

  SvaraRadera
 6. Jätte fint! Jag tycker det är kul att titta in i alla rum, kul med inspiration. Toaletten tycker jag dessutom är ett ganska viktigt rum att trivas i. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Du är en mästare att med enkla medel få till det så himla snyggt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Så snyggt det blev på din toalett.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 9. Så fint och ombonat det blev. Snyggt med de svarta hyllorna. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...