onsdag 19 mars 2014

Burspråk och ljus

Det har varit ett par gråa dagar med regn och blåst här på västkusten. Jag piggar upp mig med en bild som ligger i datorn där solen strålar in genom köksfönstret :-) Burspråket i matsalen tar in extra mycket ljus. Gillar´t! Tidigare kunde jag inte tänka mig fönster utan gardiner, men där har jag tvärvänt! Kanske för att det var så mörkt med allt det brunbetsade vi hade tidigare så att det inte gjorde så stor skillnad... I högerspalten under kategori "Renovering" kan ni hitta bilder på hur det såg ut och se skillnaden, men det sker på egen risk, hehe. Mörkt som attan var det! Jag vill inte tillbaka dit :-)

matsal, burspråk, vitt, ljus genom fönstret, vitmålat, tidigare brunbetsat, vitt bord, vita hyllor, vita väggar, vitmålat, flytande hyllor från ikea, svarta detaljer, inredning, inspiration, inredningstips, kaktusar, dekoration i fönster, svart och vitt, plåtskylt, peace, vykort, kors, eiffeltorn, detaljer, urbania hus, interior, stålstol, plaststol, mixade stolar, vitrinskåp

Ha det gott!

6 kommentarer:

 1. Det där med gardiner är svårt tycker jag. Jag har tidigare nästan aldrig haft det, för jag har inte riktigt fått till det. Men nu...nu har jag gardinlängtan. Vill mjuka upp intrycket hemma, och då tänker jag att en massa textil är bra!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt, man längtar ju så mycket efter ljuset nu. Kul med renoveringsbilder, man glömmer ju väldigt fort.
  Ha en go kväll

  SvaraRadera
 3. det är ju ursnyggt... och dina fönster är så fina så de klarar sej utan gardiner, värre är det med mina. Men jag vill ha tunna och skira så att man får in det där härliga ljuset!

  SvaraRadera
 4. Så fint. Du behöver inga gardiner. Ljuset är härligt när det kommer in. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Tänk vilken skillnad de blev! Vet du jag trodde först att du älskade det där murriga innan ni började renovera.
  Tur att du inte gjorde det. Gillar din stil 100 gånger mer än hur det såg ut förut.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt burspråk!
  Samma här! Kunde väl aldrig ha ett fönster utan gardiner, men nu är det gardinlöst i vårt kök.
  Fönstrena är så fina i sig så det behövs liksom inte=)
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...