onsdag 29 april 2015

Stora kaktusar och trender med växter


Kaktusar i olika storlekar och sorter är ju väldigt hett och inne... man ser dem överallt! Tänk vad trender kommer och går! Tanken slog mig speciellt i julas, när blomsterhyllorna dignade av de röda julblommorna som inte många verkade vilja ha... likadant med de gula påskliljorna kändes det som. Jag såg inte många bilder med julrosor i julas! Här fanns det dock påskliljor i påskas. Jag gillar dem! Kaktustrenden var däremot svår att inte haka på! Det är ju fantastiskt fina! Konstigt, för ett år sedan kunde jag inte tänka mig att ha kaktusar igen. Man kanske vänjer sig vid trender efter att man sett det  tillräckligt många gånger? Det känns härligt att gå emot trender ibland däremot :-) Fjädersparrisen finns i hyllan här hos mig... ytterligare en trendblomma. Sophora var superpopulär för ett tag sedan, men nu ser man den knappt alls.
Jag ska spana in lite växter till uteplatsen... undrar vilka trenderna är där? Det är ju dags för växter till trädäcket nu när det börjar bli klart där ute, så det ska jag spana in. Vi får se om jag följer trenden eller inte :-)

Go lillördag till er!

3 kommentarer:

 1. Jag hakar mer än gärna på kaktustrenden. Så fint och så är de tacksamma att sköta också. Det gillas.
  Utetrenden, tycker jag, visar på fortsatt olivträd och citrusträd samt medelhavskryddor. Känns som om de svenska traditionella uteblommorna är just ute...

  SvaraRadera
 2. Alltså vad är det för väggfärg/kulör ni har? Galet snygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Det är Pashminas färg som heter "Lunar grey", en supermatt färg :-)

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...