måndag 4 maj 2015

Trädäck, del 2

Nu börjar det hända lite grejer! Snart är trädäcket faktiskt klart! Ska bli otroligt härligt att ha en plats i lä (behövs ju här på västkusten)... Lite växter har kommit på plats, men trädäcket är stort så det behövs massor av växter! Riktigt där är vi inte än för vi har grejat med att få allt klart först...


Helgens väder var superhärligt! Stolparna som sticker upp kommer att vara platser där vi ska spänna segelduk över däcket. Här kommer vi också spänna linor över för att ha hängande belysning.


Snart är insynsskyddet mot grannen helt klart :-) Bara en liten bit kvar... Trappan ner som vi gjorde för nivåskillnadens skull är också snart klar! Stolarna har kommit på plats, men inget bord än så länge. Jag ska gjuta en betongskiva och en kille är anlitad för att fixa bordsunderrede av stål. Mer info om bordsbygget kommer.

Förra året byggde vi ett välbehövligt nytt staket runt huset! Nu när det fått torka till är det dags för målning! Det blir en ljusgrå lasyr som färghandlaren blandade till mig. Trädäcksområdet kommer däremot att målas med Sioo. Snart är trädäcket som sagt klart och det roliga återstår... att inreda! Återkommer med rapport!


Trevlig start på veckan önskar jag er!

5 kommentarer:

 1. Vilka underbara trästolar!!! VAR har du hittat dem? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! De heter Ribbon eco vilstol från Brafab :-)

   Radera
 2. Så fint ni gör, älskar altantips nu när vi har första våren på ny sådan :)
  Ha en härlig vecka!!

  SvaraRadera
 3. Så skönt med stort trädäck. Vi har ett på baksidan som vi är himla nöjda med. Ska bara till ett på framsidan också....

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 4. Så snyggt det kommer att bli... Kul att inreda och fixa!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...