tisdag 4 april 2017

Vardagsrum

Det ser ofta så skönt ut ute, visst det är det absolut.... men när kvällen kommer och solen inte värmer något alls mer är det minsann inte någon värme att tala om än. Då är det skönt att landa i soffan och slå på dumburken :-) Ett kul program som går just nu (vet inte vilken dag det är dock) är "Vem bor här"... gillar´t! Första programmet hade jag alla rätt, men nu i andra avsnittet hade jag ett enda rätt. Ibland är det inte lätt att gissa!

Man får väl passa på att titta på favoritprogram nu för när värmen kommer gäller det att ta vara på tiden... en cykeltur, en fikakorg, bara vara... längtar till det!

annelies design, webbutik, webshop, nätbutik, nettbutikk, inredning, grått, grå, gråa, vardagsrum, vardagsrummet, soffa, tygsoffa, soffbord, döden, lampa, lampor, kudde, kuddar, fårskinn, skinn, skata, fågel, fåglar, ljusstake, ljusstakar,

Lampan "Döden", kuddar, skatan mm finns i webbutiken: www.anneliesdesign.se

annelies design, webbutik, webshop, nätbutik, nettbutikk, inredning, grått, grå, gråa, vardagsrum, vardagsrummet, soffa, tygsoffa, soffbord, döden, lampa, lampor, kudde, kuddar, fårskinn, skinn,

1 kommentar:

  1. Det gick på tv igår. Vi har sett 2 avsnitt nu, fast jag har inte koll på dagen utan har bara ramlat in på det. Men lite kul att se.

    Ha det toppen!
    Kram Kia

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...