söndag 2 mars 2014

Tävling; Konsttryck

Nu är det dags för en tävling igen! Denna gång med två stycken illustrationer av motivet "Svart fågel"  i storlek A3 och A4. En som du kan behålla själv och en som du kanske kan ge bort i present? 

Allt du behöver göra är att svara på frågorna (skriv i kommentarsfältet):

1. Hur många motiv finns det totalt på hemsidan (räkna alla utom de som säljs som original)? 
Svaret hittar du här: Konsttryck.
2. Var kommer du att hänga ditt print och vem kommer att få det andra printet om du vinner?

tävling, bloggtävling, illustration, artprint, konsttryck, design canvas varberg, print, tävlingar, tävla om en tavla, svart fågel,

Tillägg: Jag ser i svaren som lämnats att man kan tolka fråga ett på olika sätt. Jag kommer att godkänna båda varianterna, dvs svar där man räknat med vykorten och svar där man inte räknat med dem.

Tävlingen pågår till och med 9 mars 2014. Vinnaren utses av Design Canvas Varberg och beslutet kan ej överklagas. Vinnaren utses och presenteras här på bloggen senast den 11 mars 2014. Om du skriver som anonym: Glöm inte att skriva din mailadress. Vinnaren måste höra av sig till oss inom tre veckor efter att vinnaren utsetts för att ha rätt till vinsten. Om kontakt uteblir utses ny vinnare.

Lycka till!

44 kommentarer:

  1. Wow...Underbar Tävling!
    Hm...Jag får det till fem (om jag nu fattat rätt)

    Mitt print skulle sättas upp vid TV-n &. ..
    Det andra skulle jag ge till min älskade dotter som älskar dessa vackra print/Kram

    SvaraRadera
  2. Har fyra av dina jättefina konsttryck och får nog hejda mig lite ett tag :) Visst är det så att när man tröttnar på inredningen är det bara att flytta om lite grann så blir det som nytt, du har jättefint.
    Ha en skön dag!

    SvaraRadera
  3. Hej! Om jag har sett och räknat rätt får jag det till fem prints.Om jag vinner så skulle jag sätta upp den i hallen, så man ser den direkt när man kommer innanför dörren:) Den andra skulle jag ge till min mamma och pappa!
    Snusan

    SvaraRadera
  4. WoW, dina prints är ju urläckra!
    Räknat, och räknat igen, och har
    mödosamt kommit fram till att det
    finns 5 st...
    Har en vägg med olika fågeltavlor, som
    jag samlat på mig under årens lopp!
    Och där skulle"Svart fågel" passa perfekt!
    Det andra trycket skulle min älskade syster
    få, vi ses alldeles för sällan, eftersom hon
    bor på fastlandet, och jag på Gotland!
    Ha det så gott/ Marie i Visby
    ragna_marie@hotmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättesnygga. Fråga1 var svår, ser att de flesta svarat fem men jag får det till 17 olika motiv. Även om jag gärna skulle hänga en i mitt hem så väljer jag att ge båda till min dotter som nyligen flyttat in i en studentlägenhet och inte har något på väggarna och dessutom är det så snyggt att hänga flera i grupp.
      ingamay_nilsson@hotmail.com

      Radera
  5. Är så kär i dina prints :-) Jag får med det till 5 st om jag nu fattat det rätt :-)
    Jag skulle hänga min i sovrummet så att det är det första jag ser när jag vaknar :-) den andra kommer min kompis få i bröllopspresent ifrån dig :-) hon älskar dessa lika mycket som jag... så tänk vad häftigt att få en i bröllopspresent av just DIG!! Ha det bäst...Bönnelykke

    SvaraRadera
  6. Jag skulle hänga det i hallen och det andra skulle jag ge till en god vän. Visst ja, 5 st är det.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  7. Jag får det till 17 stycken olika , mycket snygga allihop eftersom det var olika storlek på bägge så skulle jag behålla båda själv och sätta upp nånstans i vårt snart inköpta hus

    SvaraRadera
  8. fem såklart...
    Mitt print skulle nog få flytta runt och se sej om i huset, jag gillar jag att göra om och flytta och på så sätt få nytt.
    Det andra trycket skulle jag ge till min man. Det är precis vad han önskar sej, tycker jag. :-)

    SvaraRadera
  9. Eftersom du frågar efter motiv får jag också det till 17st.
    Om jag skulle ha äran att vinna skulle jag hänga en i min syateljé, den andra skulle jag ge bort som gåva till en kär vän.
    /Karolina
    karolinajohansson79@gmail.com

    SvaraRadera
  10. Jättesnygga. Fråga1 var svår, ser att de flesta svarat fem men jag får det till 17 olika motiv. Även om jag gärna skulle hänga en i mitt hem så väljer jag att ge båda till min dotter som nyligen flyttat in i en studentlägenhet och inte har något på väggarna och dessutom är det så snyggt att hänga flera i grupp. ( denna kommentar ligger också under ett annat svar, jag gjorde helt enkelt fel - mitt första tävlingsförsök)
    ingamay_nilsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. 17 olika MOTIV om jag räknat rätt :)
    Jag skulle behålla ena själva och fylla på,på min tavelvägg som jag håller på att "bygga upp", den andra skulle jag ge till min kompis som nyss flyttat till stan och hans lägenhet är helt kal på väggarna. Vi kommer från värmland båda två, men bor nu i Göteborg, och min kompis som är en "riktig värmlänning" saknar skogen och naturen väldigt mycket, så en härlig fågel på väggen skulle passa honom finfint :)

    Kul med tävling!
    MVH Elin
    elin_jonssonx@hotmail.com

    SvaraRadera
  12. Camilla Berglund2 mars 2014 kl. 20:43

    5 eller 17 motiv beroende på hur du räknar!

    Jag och min sambo har precis flyttat till Oslo och jag har äntligen fått ett eget litet rum som ska bli mitt kontor! Självklart går rummet i det svart/vita temat och därför tror jag att denna tavla skulle passa in väldigt bra här!
    Den andra bilden skulle jag utan tveka ge till min syster som älskar svart/vitt (precis som jag) och har en stor förtjusning i fåglar.

    /Camilla
    camilla.m.berglund@hotmail.com

    SvaraRadera
  13. Skulle jag vinna hänger jag den stora bland mina andra svartvita prints. Tavelväggen kommer flyttas (när jag orkar måla om väggen de sitter på nu) och jag ska hänga alla tavlor luftigare och på ett bättre sätt så man lättare ser de olika tavlorna.
    Den mindre skulle jag ge barnen på förskolan. De behöver inte bara befinna sig i ett lärande- de behöver njuta av konst och jag vill öppna deras ögon för sånt som är vackert och kan sätta igång fantasi och ge inspiration.

    Plötslig ser jag hur de blir utmanade i att måla av...

    Fem olika prints får jag det till.

    Kramar

    SvaraRadera
  14. Hej! Är gärna med och svarar 17!
    Vi fick ju vår hall och vardagsrum omtapetserat i höstas och ännu har vi det ganska tomt på väggarna. Printet skulle matcha färgerna i främst hallen så mitt svar är hall! Jag skulle ge det andra till en vän i Stockholm som alltid är på jakt efter nya motiv - hon skulle bli glatt överraskad! Kram Sara

    SvaraRadera
  15. 1. Fem olika prints
    2. OM jag skulle ha turen att vinna skulle den få en plats antingen i vardagsrummet som vi nu skall renovera, eller i gästrummet som är klart!!
    En hedersplats helt klart!

    Å, va jag hoppas att jag kunde vinna denna fina tävling. Kommer hålla tummen hårt ända till den 9 februari!!!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  16. 5 olika.
    Jag skulle hänga mitt print vid kakelugnen, i vårt nya sovrum i vårt nya hus. Då sprider det glädje varje dag och får dessutom synas i skenet från brasan. Och det andra skulle jag ge till min älskade syster som har det rätt tungt just nu.

    SvaraRadera
  17. 1.Ja som många kommit fram till 5 eller 17 beroende på vilka man räknar med :=) Fina är dom iallafall ALLA!
    2.Efter att ha bott 25 år i vårt hus och barnen har flyttat ut...........så har vi börjat renovera lite, vilket är väldigt välbehövligt och väldigt roligt! Alla våra gamla tavlor passar inte längre in och jag är på jakt efter nya. Så den skulle få paradplats i vår nya hall.
    3.Jag skulle ge den till en kär vän som går igenom en jobbig period i livet och skulle behöva glädjas upp lite med en "kompistavla"
    Stor kram Halvan

    SvaraRadera
  18. 5 olika! Eller 17 då :)

    jag skulle hänga den i vår nya hall, där har inte kommit upp nått fint på väggarna sedan minirenoveringen.
    Den andra skulle bästa kompisen få i födelsedagspresent.

    LindaHansson4@hotmail,com

    SvaraRadera
  19. Hej!
    5 st otroligt vackra konsttryck! Jag vill ha alla! Hoppas att just jag blir den lyckliga vinnaren :D Jag har nyss flyttat till ny stad, nytt jobb men det bästa är, ny man <3 Jag vet att detta kanske inte låter bra i mångas öron men jag hade hängt det vackra konsttrycket på wc:n. Jag menar där sitter man i lugn och ro med sina tankar. Vad bättre kan det vara än att sitta och betrakta ett konstverk och kunna se så mycket mer än bara låta tavlan hänga på en anonym plats... Nä, på tossi kan man titta på tavlan och låta tankarna flyga iväg... Den andra tavlan hade mina tvillingpojkar på 7 år fått. De går ofta med mig på utställningar och tillsammans tittar vi på tavlor och pratar om motiven. Det är så mysigt att höra deras tankar, vad de ser som jag inte tänkt på. Det är bra att de är kulturellt intresserad som sin morsa!
    Med vänliga hälsningar
    //Susann
    susbjo71@gmail.com
    (Jag har problem med min mobil, så hoppas att du inte får två meddelande av mig, radera bort det ena då, för jag skickade först ett meddelande men det blev något fel...)

    SvaraRadera
  20. 1. 6 st prints
    2. En får hänga bland mina andra vackra tavlor och den andra får min dotter hänga hemma i sin första egna lägenhet.
    /Eva Lisa
    e-albin@hotmail.com

    SvaraRadera
  21. Jag får det till 17 st olika motiv, inte räknat med originalen. Väldigt vackra allihop!
    Om jag vinner skulle den större sitta perfekt över soffan i vardagsrummet där det för tillfället gapar tomt, vilket är väldigt tråkigt. Det behövs verkligen något som kan försköna den vita väggen! Det andra trycket skulle jag ge till min storasyster som en lite trevlig variant av "putta ut ur hemmet"-present. Det är verkligen dags för henne att flytta hemifrån, men jag vill samtidigt visa att jag betona att meningen är att hon ska få ett nytt, eget hem som hon kan förgylla :D
    Vänliga hälsningar,
    Anna
    anna_eiderbrant@hotmail.se

    SvaraRadera
  22. Mitt svar är 17 . Jag skulle ge bort en till min dotter och hennes sambo som flyttar i helgen tillsammans med deras lille son på ett par månader . Till en villa , jag tror de gillar motiven då båda kommer från mindre natursköna orter och de har många tomma väggar och snart väntar ett dop så det vore jätte roligt att få dela med mig ett till dem. Mitt eget skulle hänga i hallen vid trappan som går upp till övervåningen . Man ser den väggen när man sitter vid vårt matsalsbord i rummet . På den lilla byrån har jag en lykta som passar perfekt till och sprider ljus tillsammans med en grön växt . Hoppas på tur. Evahanzzon@live.se

    SvaraRadera
  23. Mitt svar är 5 st olika konsttryck!

    Om jag skulle vinna skulle jag hänga upp mitt print i mitt sovrum! Den skulle passa in perfekt, då jag har ett grå/svart tema där inne. Skulle vara kopiöst roligt att få hänga upp den där inne då mina väggar är tomma, för jag har aldrig hittat något som passat in! Det andra trycket skulle jag ge till min syster som precis renoverat sitt vardagsrum. Hon är inte nöjd med de gamla väggprydnaderna hon hade uppe, så det är tomt på hennes väggar med hihi. Hon är helt underbar, och ställer upp till 100% så det skulle göra mig superglad om jag fick överraska henne med en liten present!! Håller nu mina tummar och tår för lite tur!! :)
    Kram!
    agisdottir_90@hotmail.com

    SvaraRadera
  24. Svar. 5 st.

    Jag skulle vilja ha den i hallen så alla som kommer in ser den direkt.


    bloodsband@live.se

    SvaraRadera
  25. Åhh så fina prints :)
    Jag skulle rama in den och placera den på väggen i uterummet
    för där tillbringar jag mycket tid
    Och där älskar jag att vara!
    Svaret på fråga nr 1 är 5 st
    Hoppas & håller tummarna för att turen står mig bi
    För OJ så glad och lycklig jag skulle bli!
    Vänliga hälsningar
    Maud
    maud.sundgren@gmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förlåt - glömde en viktig sak
      Den andra printen skulle min fina son Robin få
      Han har lite tomt på väggarna hemma i sin fina ungkarlslya
      så att få ge honom den andra skulle glädja både mig och honom mycket :)
      Maud Sundgren
      maud.sundgren@gmail.com

      Radera
  26. 5 stycken på det sättet som jag räknade. Jag skulle hänga en i vårt sovrum, som just nu har helt kala väggar. Den andra skulle jag ge till svärmor, som skulle behöva en snygg tavla i sitt vardagsrum.

    nanis_@hotmail.se

    SvaraRadera
  27. Nu finns det fyra olika prints eftersom den enkla fjädern är slutsåld :)
    Den ena fågeln hade fått pryda hallen här hemma i Norrbotten så man kunde beundra den varje gång man kom in och den andra hade fått flytta hem till lillebror och hans tjej i Lund som älskar design och inredning men som lever under en stram studentbudget så dem har svårt att unna sig något själva :) lindaelisabeth@hotmail.com

    SvaraRadera
  28. 1. Det finns 17 olika motiv på hemsidan.
    2. Jag gjorde en plats för en a3-kalender på väggen förrförra året här vid skrivbordet, men i år bestämde jag mig för att inte köpa någon ny så där skulle jag hänga den fina bilden! Vem som skulle få den andra? Helt ärligt vet jag inte, motivet är helt min stil men tyvärr så har jag nog inga i min bekantskapskrets som är sådär "svartvit" av sig så jag skulle nog behålla båda, eller kanske ge det till någon av mina bloggläsare :) liie.blogg(at)hotmail.com

    SvaraRadera
  29. 1) 5 eller 17 motiv beroende på hur man räknar.

    2) Jag och min sambo fick vår lägenhet omtapetserad och klar så sent som idag, så nu kan vi äntligen fylla väggarna med lite fina bilder! Vi skulle hänga bilder bredvid soffan, alternativt i sovrummet. Den andra bilden skulle jag ge till mina föräldrar som i nuläget bygger en stuga och är i stort behov av lite konst.

    SvaraRadera
  30. Nadia nadiawalaf(a)hotmail.com5 mars 2014 kl. 23:52

    1.) 9 svarar jag.

    2.) Jag kommer att hänga trycket i sovrummet. Jag kan tänka mig att min syster skulle bli glad över att få det andra.

    SvaraRadera
  31. Hittar 5 stycken. Skulle passa så fantastiskt bra i vårt nyinredda svart/vita kök :-)
    annasolvberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  32. Jeg finner 17 forskjellige motiv sett bort fra de 4 originalene! Digger alle sammen selv om "Svart fågel" er favoritten min :)
    A3 ville passet perfekt inn på bildehyllen over skrivebordet på mitt snart ferdig oppussede hjemmekontor, og det i A4 ville jeg spart til en spesiell anledning og gitt bort som gave til noen som betyr mye for meg.. <3

    Tusen takk for herlig inspirasjon og kule DIY på bloggen din.. Passer så perfekt for meg som akkurat har brettet opp ermene og står på startstreken med oppussingen av vårt nye hus :)

    Krysser alt jeg har og håper på vinnerlykke!

    Klem fra Norge..

    SvaraRadera
  33. Svar 5
    Bilden skulle få hänga i den övre hallen. Den var till för en vecka sedan en korridor med trasiga dörrar som man bara gick snabbt igenom. Nu är den nymålad och hel, men ännu helt utan utsmyckning, något att stanna upp vid. Din bild skulle ge ett bra uttryck. Den andra bilden skulle jag skicka till en vän i Tyskland som fyllde 40 i onsdags. Jag har skickat kort och ringt, men jag tror hon skulle bli jätteglad för detta också./Susanne

    SvaraRadera
  34. 5 st

    Det ena av dessa konsttryck ska jag ge min man för jag vet att han skulle älska det. Den skulle förmodligen hänga i hallen.

    Det andra skulle jag ge min kära mor, som den fågelintresserade raring hon är!

    SvaraRadera
  35. 17st
    Jag vill nog behålla båda själv, men en skulle få hänga i hallen och den andra i sovrummet.
    evalundman51@bredband.net

    SvaraRadera
  36. 4 stycken.
    Den skulle hänga i vårt vardagsrum, som precis är i slutskedet av en renovering. Bakom soffan har vi tänkt oss flera olika tavlor, där ramarna redan är skaffade men utan innehåll. Vore trevligt att fylla en av ramarna med det fina trycket… håller tummarna gör tur!!
    //Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har jag helt missat. Klart jag vill tävla. Jag får det till 15 st om man räknar ihop vykorten som vars en. Jag hade haft den fina fågeln ovanför våra sängar i sovrummet. Vi har en hylla på väggen där. Den andra hade jag gett till min fina svägerska bara för att hon alltid finns där. Ha det fint Kram Pernilla

      Radera
  37. 5 Motiv får jag det till.
    Min fina fågel skulle få hänga i hallen innanför min ytterdörr och göra mig glad så fort jag kommer hem.
    Den andra fågeln skulle bli en hemlig present :) till min fina dotter som fyller jämna år i april ♥ Hon skulle älska den.
    Nu är det bara att vänta och hoppas på att jag motiverat rätt. Vilken härlig vardagslyx jag kanske får på detta sätt. Mvh / Pia
    pia.p-sson@hotmail.com

    SvaraRadera
  38. Har räknat alla och får det till 17 st.
    Underbara allihopa men oj vad jag blev kär i Zebran ♥

    Om jag fick vinna "Svart fågel" skulle den ena få hänga i vår nyrenoverade långa hall (bara vi får upp tapeten nångång!), för där skulle den passa helt suveränt!!

    Den andra skulle jag skicka till en vän som jag inte träffat på tjugo år.
    Men den ropar hennes namn, den där fågeln.
    Hon skulle uppskatta den väldigt.
    Saknar henne.

    Ha en fin vårdag!

    SvaraRadera
  39. Svar: 5 st
    Detta print blir en underbar välkomsthälsning i vår hall!
    Det andra printet kommer jag låta mina kollegor få glädje av genom att hänga upp det i vårt fikarum som annars är så kalt och sterilt!

    Annika Nilsson
    aneritrea@hotmail.com

    SvaraRadera
  40. Svar: 17 stycken

    Om jag vann så skulle jag hänga illustrationen i mitt vardagsrum som har ett svart och vitt tema. Den andra illustrationen skulle min fantastiska lillasyster få.

    Anna
    anna@vagenattblijag.se

    SvaraRadera
  41. Hej!
    Får det till 17 stycken. Hemma hos mig har det med tiden blivit mkt färg i både tapeter och inredning, fastat länge i lite burfitt stil som jag verkligen älskar. Dock har din print verkligen det där starka, vackra och naturliga som skulle passa perfekt som kontrast här hemma och ge ett snygg avskalat svart/vitt intryck som jag kan sakna. Tror min kära sambo känner lite samma sak. Print nr 2 skulle jag ge lillstrumpa själv som i nybliven mamma kaoset behöver något till henne själv, enligt mig iaf. =)
    missjeanettes@hotmail.com

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...