måndag 2 juni 2014

Goodie till er läsare också

Det fanns en hel del sponsorer för Bloggforum 2014... en av dem var Granit! De lade in en rabattkod i goodiebagen till er läsare också :-) Ni får 15 % rabatt hos dem vid ett köptillfälle. Hälsa från "Trendenser2014" i kassan. Det går lika bra att handla på nätet med koden. Då uppger ni samma rabattkod, det vill säga Trendenser2014. Rabatten gäller till och med 30/6. Perfekt, va?

granit rabattkod, rabattkoder, rabattkoden, trendenser, 2014, bloggforum 2014, bloggforumet, blogg, bloggar, bloggare, inredningsblogg, granit produkter, kryddor i burk, kryddorna, korp, olivolja i aluminiumförpackning, diskbänk, diskbänken, bänkskiva, bänkskivan, bänkskivor

Jag brukar alltid kika in till deras butik när jag är i Göteborg. Synd att de inte finns här i Varberg bara  (eller tur för min plånbok, haha).  Jag ska kika in i webbutiken och lägga en liten beställning snart :-)

granit, olivolja, olivoljan, olivoljor, krydda, kryddor, kryddorna, bänkskiva, bänkskivor, bänkskivorna, pepparkvarn peugot, skärbräda, skärbrädor, house doctor
En riktigt go dag önskar jag er alla!

granit rabattkod, rabattkoder, erbjudande, rabatt, rabatter
Ha det gott!

5 kommentarer:

 1. Granit har mycket fint och roligt! Tyvärr slog de igen sin butik i Uppsala förra året. Nu passar jag på att gå in när jag är i Sthlm :)
  Kram och ha en ny fin vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Ah - Tackar inte illa :)
  /Kram

  SvaraRadera
 3. Så trevligt! Där finns mycket fint. Tackar så mycket. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Vilken fin present! Jag älskar Granit! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 5. Gillar Granit och deras enkelhet. Kram Anette

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...