söndag 19 oktober 2014

Söndagstips!

Netto är ju som sagt inte den butik man känner direkt att man ska åka till när det gäller inköp av inredning, men där kan man fynda både det ena och det andra. Mitt senaste köp är tre vita vaser av keramik i olika storlekar (väldigt lika Bloomingvilles vaser).


Jag har sett att det kommer in lite snyggt till veckan också... koppardetaljer som är i ropet just nu! Gilla Netto på Instagram eller Facebook så får ni de senaste nyheterna :-) Detta blir dagens tips! Passar väl bra i samband med att nyheterna kommer ut i butikerna på måndagar?


Ett till tips: Med en vit penna kan man dekorera/skriva på washitejp :-)


Ha en fortsatt go söndag!


9 kommentarer:

  1. Halloj!
    Håller helt med, handla inredning är helt okay men mat handlas
    någon annan stans :O) Jättefint har du det bänken och tokgillar
    handen, var har du köpt den?
    Njut Kvällen Kram Arja

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Handen sprang jag på av en tillfällighet när jag var i en färgbutik här i Varberg. De har lite inredningsdetaljer också, och det är ju svårt att låta bli att kika på det när man är där inne :-) Jag har ingen aning om vilket märke det är tyvärr.

    SvaraRadera
  3. De vaserna har jag också. Fast det blev de mindre som kom hem till mig. De är jätte fina. Man kan fynda mycket på Netto. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
  4. Ja, det finns fynd att göra på Netto - danskarna kan ;-)
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  5. Så fint du har i köket för det första.
    Och det är ju inte klokt vad Netto verkar ha för finfina grejer. Det tror man verkligen inte. Måste nog ta mig en sväng dit och kika. Jättefin vas!

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  6. Otippat fr¨ån Netto.
    Ett sånt drömkök du har. Kram.

    SvaraRadera
  7. Jättefin vas. Får be mamma och pappa åka till Netto för tyvärr finns inte den här i vår stad.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  8. Vilket bra tips! Har sett flera bloggare som tipsar om just Netto och jag har nu varit där en gång. Det var bara ett litet Netto, så de hade inte så mycket men de hade några oväntade saker! Du, det där vita "gallret"....var kommer det från? :)
    Kram Jennica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Kul att du gillar det! Gallret tog jag loss från ett av IKEA:s sideboard. Det är alltså en hylla från början...

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...