torsdag 28 februari 2013

Sovrum del 2

Först och främst vill jag skriva att jag har haft väldigt lite tid vid datorn av olika skäl och därför inte kunnat kika in till er så mycket som jag vill de senaste dagarna. Så snart det lugnar sig med allt kommer jag att ta igen det jag missat! Jag vill ju inte missa vad ni haft för er :-)

Sovrum i vitt och grått. Eightmood påslakan. print, sprints, artprint, svartvit print, tavla sovrummet, svart och vit tavla, poster, svartvit poster, Kuddar som dekoration i sängen, Vit virkad kudde från Mio. Svart och vit tavla med text på väggen i sovrummet. Inredning sovrum i vitt och grått. Inspiration sovrum. Sänggavel av vita brädor från Sova. Kontinentalsäng Tempur från SOVA. Liggande vit panel på väggen, huvudgavel av vitt trä, virkad kudde,

Sovrummet är delvis piffat... det saknas dock lampa i taket och vid sängborden. Likaså en hylla ovanför sängen ska dit bland annat, men jag visar er några bilder på hur långt vi kommit hittills...

Sovrum i vitt och grått. stickad kudde, träsljusstakar, huvudgavel av trä, vitt sovrum, poster, svartvit print, Eightmood påslakan. Kuddar som dekoration i sängen. Vit virkad kudde från Mio. Svart och vit tavla med text på väggen i sovrummet. Inredning sovrum i vitt och grått. Inspiration sovrum. Sänggavel av vita brädor från Sova. Kontinentalsäng Tempur från SOVA. Liggande vit panel på väggen. Trärena detaljer. Liten fågel i trä från Village. Heltäckningsmatta i sovrummet. renoverat sovrum.

Jag är supernöjd med den liggande vita panelen... vilken skillnad mot tidigare lite beiga tapet av vasstrå eller vad det var :-). Heltäckningsmattan är helt ljuvlig!!!!

Sovrum i vitt och grått. Eightmood påslakan. print i svartvitt, poster svart och vit, poster med text, print med text, huvudgavel av trä, vit huvudgavel, vitt sovrum, renoverat sovrum i vitt, Kuddar som dekoration i sängen. Vit virkad kudde från Mio. Svart och vit tavla med text på väggen i sovrummet. Inredning sovrum i vitt och grått. Inspiration sovrum. Sänggavel av vita brädor från Sova. Kontinentalsäng Tempur från SOVA. Liggande vit panel på väggen. renoverat sovrum 2013. Ljusstakar i trä. Vita sängbord Smögen.

För er som undrar över allergi och damm med tanke på heltäckningsmatta... tydligen är det tvärt om vad många tror, det är bättre än parkett i sovrummet! Dammet lägger sig på mattan och man dammsuger av den, medan dammet lägger sig på parketten och virvlas runt hela tiden, exempelvis när man går på den. Ja, inte vet jag, med så sa de :-) Jag är också känslig för damm, men det verkar fungera!

Sovrum i vitt och grått. Eightmood påslakan. Kuddar som dekoration i sängen. Vit virkad kudde från Mio. Svart och vit tavla med text på väggen i sovrummet. Inredning sovrum i vitt och grått. Inspiration sovrum. Sänggavel av vita brädor från Sova. Kontinentalsäng Tempur från SOVA. Liggande vit panel på väggen, fågel i inredningen, ljuslykta glas, poster på väggen, print,

Ha det gott!

24 kommentarer:

  1. Det är ju som att kliva in i ett helt nytt rum!!
    Riktigt snyggt blev det!!! I LIKE a lot!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vill ha!!...så fint sovrum, tror nog ni njuter kungligt
    Och så skönt att få varmt och mjukt under fötterna när ni stiger upp...I like!!

    kram kajsa

    SvaraRadera
  3. Supersnyggt! Skulle också kunna tänka mig en heltäckningsmatta!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Vilken fint sovrum! Vi har också heltäckningsmatta och det är jätteskönt!
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera
  5. Jag blir rent sjuk när jag ser allt detta vita och fräscha....jätte fint. Kram Anette

    SvaraRadera
  6. Wow va snyggt. Och heltäckningsmattan är ju bara pricken över i:t.
    Här skiner solen och jag njuuuuter :)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag har också hört detta om heltäckningsmattor! Och dagens är ju så mycket bättre än "dåtidens". Vi har haft vår i ett år nu, fungerar klockrent! Enkel att dammsuga! Dock är vår "korthårig", tror er är lurvigare? ;) :)
    Jättesnyggt sovrum, verkligen!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  8. Jag döööör så fint ni fått det i sovrummet!!! Där kommer ni kunna vila & samla energi....härligt!!! Krams m

    SvaraRadera
  9. Vad fint ni fått. Vilken skillnad!! Skit snyggt med panelen! Mjukt och skönt med matta. Sambon skulle vilja ha så. Han vill ha mattor men jag säger nej. :) Med hårande och nedskitande hund så känner jag bara att det blir jobbigt. Och det är jag som får bära ut dom vid städning så jag har sista ordet!

    Ha en toppen helg!
    kram Kia

    SvaraRadera
  10. Så otroligt fint sovrum!!!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  11. Mmmm, sååå snyggt! Bra jobbat ;)

    kram kram Malin

    SvaraRadera
  12. Hej så snyggt ni har det! Jag måste få köpa en sån tavla du har över sängen, hur beställer jag den?

    SvaraRadera
  13. Tack :-) Du beställer printen genom att skicka ett mail till info@designscanvas.com med namn och adress. Vilken print du vill ha vet jag redan :-) Betala in 159 kr till mitt bankgiro 720-9752... sedan är det klart :-)

    Ha en go helg!

    SvaraRadera
  14. Vilka underbara kuddar! Speciellt den virkade/stickade (eller vad?) vita. Var kommer den ifrån?

    SvaraRadera
  15. Vad kul! Tack! Jag tror att kudden är stickad, lös stickning. Jag gillar denna kudde skarpt! Inlöpt på MIO. Ha en go dag!

    SvaraRadera
  16. Supersnyggt!
    Kram Malin
    Designbytornblad

    SvaraRadera
  17. Snyggt!! Hur bred är panelen? Är den spontan?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :-) Panelen är ca 12-13 cm bred och spontad.

      Radera
  18. Jag menar såklart spontad

    SvaraRadera
  19. Hallå. Vart är panelen köpt :) så kul att få inspiration från din blogg. Vi bygger nytt hus och är ute efter exakt sådan panel till vårt sovrum:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul med feedback! Min förhoppning med bloggen är helt klart att inspirera, så jag blev ju jätteglad nu! Panelen är köpt på XL Bygg. Den köps helt "färdig" så som den ser ut på bilderna... dvs den är färdigmålad och så där lite "raspig" yta. Jag tror att den finns i grått också. Du hittar säkert en XL-butik i närheten av dig, så kika in dit vetja! Jag är väldigt nöjd med panelen. Lycka till med sovrummet nu!

      Radera
  20. Hej! Vart är sänggaveln köpt? Jättefin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar o bockar :-) Sänggaveln är från SOVA-butik i Varberg

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...