torsdag 25 april 2013

Fest & att dra ner på tempot

Först ut ska yngste sonens 20-årsdag hyllas här på bloggen! Vi firade födelsedagen med en god middag i går kväll...

dukning med servetter och servettringar, fjäder

vårdukning, servetter med fjädrar, vita stora tallrikar, blommor i små vaser på bordet, blommor, kristallglas, tallriksunderlägg hampa,

Lite somrig och fjädrig dukning :-)

middagsdukning, dukning, vårdukning, servetter med fjäder, servettring silver, tips på dukning, sommardukning, inspiration dukning

Nu till att dra ner på tempot... jag kommer inte att vara lika aktiv här på bloggen framöver, i alla fall inte för en tid framåt, av olika skäl. Jag behöver helt enkelt sakta ner! Bloggen kommer INTE att läggas ner, men det kanske inte blir inlägg varje dag som det varit det senaste året. Det kanske istället blir två inlägg i veckan :-) Självklart kommer jag att fortsätta besöka bloggar som jag bland annat följer dagligen, men kanske inte alltid lämna ett avtryck att jag varit inne och kikat. Jag vill att ni ska veta det...  Det är väldigt tidskrävande med blogg, det vet alla som har en. Nu är våren i antågande och det går inte att lägga så många timmar framför datorn känner jag. Jag vet att många andra gjort liknande upptäckt och skrivit om det... nu är det dags för mig :-) I hope you understand.... Men som sagt, bloggen läggs inte ner utan jag saktar ner tempot bara, och jag hoppas att ni fortsätter kika in trots detta... nya som "gamla" besökare.

inspiration dukning, tips på dukning, matbord med blommor i små vaser, detaljer vid dukning, snittblommor i vaser, snittblommor till dukning

Ha det gott!

19 kommentarer:

  1. Grattis till 20 åringen och så fint du dukade :)
    Jag kan inte mer än hålla med dig, det tar tid.. Och med familj, jobb, aktiviteter ja vad som än finns för en utanför bloggen så måste ju det prioriteras...

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Annelie! Grattis till din son!
    Ja, bloggandet tar tid och alla gör som det känns bäst! Bra ändå veta att du slutar inte för din blogg är mycket intressant!
    Önskar dig en mysig helg!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  3. Hallojsan, japp jag känner likadant om att det tar ganska mycket tid av allt bloggande. Jag har redan börjat prioritera annat och är inte lika aktiv framför datorn längre. Nu är det vår och uterummet har fått sig en uppfräschning, jätteroligt. Nu väntar trädgården bara värmen kommer.

    Ha det så bra, och vi ses/höres
    kram Ninna

    SvaraRadera
  4. Mycket fin dukning..du är duktig på det. Kram Anette

    SvaraRadera
  5. Vilken vacker dukning! Du skulle varit med i starwomens tävling. Du hade vunnit! Vart har du köpt servettringarna.? Supersnygga!
    Har också funderat på att sakta ner lite, som du säger, det tar mycket tid!
    Kram helena

    SvaraRadera
  6. Tack :-) Servettringarna är köpta på Cervera...

    SvaraRadera
  7. Härlig dukning! Och grattis till 20-åringen! :)
    Jag förstår verkligen din prioritering... bloggandet tar mycket tid! Kul att du ändå fortsätter med den, fast i ett lägre tempo! Jag fortsätter att följa dig. :)
    Kram kram

    SvaraRadera
  8. Jag är ju en periodare jag=))
    Ibland under långa perioder så kör jag kanske tre inlägg i veckan och ibland som nu,
    varje dag.
    Självklart så förstår vi!Och stannar kvar!

    Väldigt vacker dukning!

    SvaraRadera
  9. Snygg dukning! 20 år... stort!
    Sunt tycker jag... att blogga ska vara roligt och känner man att det blir ett måste fast man inte hinner så blir det bara fel :) Jag hör av mig via mail om jag får för mig att dra ihop en picknick eller något i varberg, hade ju varit lite mysigt.
    ha en fin fredag.

    kram kram Malin

    SvaraRadera
  10. Grattis till sonen, stort att fylla 20. Superfin dukning o servettringarna är så fräcka, såg att du köpt dem på Cervera, måste spanas in. Klokt beslut, bloggandet måste vara roligt o inte stressande, men jag är glad om du fortsätter för det är alltid lika inspirerande att kika in här hos fina dig. Ha en härlig helg vännen. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  11. Grattis till 20 åringen, själv firar jag min 20 åring i helgen...ja, sh-t vad tiden går!!!!
    Snygg dukning....det påminde mig om att dukningen, har jag inte skänkt en tanke....tror jag är helt uppskruvad hur tiden flyger iväg. Gillade speciellt servetterna, egenmålade??

    ta det lugnt, pusta ut..man behöver inte stressa & vi gilalr dina inlägg om de kommer två i veckan eller mindre, vi finns kvar för du inspirerar!!

    kram kajsa

    SvaraRadera
  12. Fina bilder, har du köpt eller gjort servetterna? Du kan ju göra vadsomhelst :)Förstår dig med bloggandet, tiden räcker inte till och nu när våren kommer vill man inte sitta vid datorn hela kvällarna. Jag är inne på samma som du, har redan dragit ner, går in o snabbkikar på favoritbloggarna men kommenterar inte alltid.
    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :-) Nä, servetterna är köpta på H%M. Ha en go helg!

      Radera
  13. TILLYKKE til den 20 årig :o) Sikke et smukt bord du har dækket.
    Rigtig dejlig Store Bededag og fest :-)
    Kram OddStyle

    SvaraRadera
  14. Vilken fin dukning! Jag förstår dig precis ;) Ha det bra!
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera
  15. Gillar din dukning. Jättefin fjäder! Grattis till 20-åringen. Kram kram

    SvaraRadera
  16. Jag förstår dig! Det tar tid med en blogg och man tjänar inget på att pressa sig med att göra många inlägg. Blogga i en takt som passar dig och ha en riktigt fin helg!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  17. Superfin dukning och grattis till sonen, här är det också kalas hela helgen för dottern som fyller 19 :) Förståndigt där med bloggen man ska blogga i den takt som passar en bäst och det är väl många som inte bloggar varje dag, bättre ett par ggr i veckan än inget alls ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  18. Så fin dukning!
    Du, det är samma här. Hinner inte med bloggandet längre i sammautsträckning som under vintern. Eller rättare sagt, jag prioriterar annat som du! :-)
    Kramar till dej!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...