torsdag 13 mars 2014

Spotlight i skåpet

Det är massor av beslut att ta när man fixar nytt kök... ibland tar man fel beslut :-) Vi valde bort spotlight i vitrinskåpet, men ångrade oss så klart i efterhand. Ett besök på IKEA löste problemet snabbt och smidigt. Visst, vi hade säkert kunna lösa detta med HTH, men vi hittade bra alternativ på det blågula varuhuset när vi ändå var på plats där. Mannen är ju elektriker också, så jag behövde inte göra ett dugg :-) Helt plötsligt var det ljus i skåpet (dock ej tänt på bilden). Det gjorde en hel del med ljuset där! Dagens tips blir att kolla in IKEA om ni gjort som vi... ångrat er :-)

industrikök, industrial kitchen, interior, interiör, inredning, planera kök, hth kök, gråa köksluckor, vit parkett, plankgolv, rostfria detaljer, köksplanering, industrilampa, taklampa, vitrinskåp i köket, vägghängt skåp, fläkt, rostfritt, kakelugn, vitt, tavla, balkar i taket, rostfria maskiner i köket, vitt kakel, industri,

Ha det gott!
 

10 kommentarer:

  1. Tur det går att fixa i efterhand och vilken tur du har som har en händig man. Önskar dig en fin torsdag. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Ja det är väl tur att vissa saker går att åtgärda i efterhand, helst när man har nästan alla yrkesgrupper i familjen! :)
    Ert kök är ju sååå snyggt!
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :-) Ja, hahaha Taina... det är helt klart en fördel med yrken som valts i familjen :-) Du klarar ju det elektriska själv också :-) Perfekt! Ha en go dag i solen!

      Radera
  3. Hej! Jag är ny läsare på bloggen, men nu är jag fast :) Vilken härlig inspirationskälla du är! Gillar när man åstadkommer mycket med relativt små medel, å det känns som du är expert på det. Jag grejar i vårt svart-vit-gråa hem, å är nu inne på att få in lite ljust trä, nude å natur i inredningen. Har du tips på detaljer eller vad som helst egentligen? ;) Såg i ett tidigare inlägg en bild på en arbetshörna/skrivbord och på skrivbordet stod en ljusbeige pennburk å ett "fat" i samma färg, vaaaar har du köpt det? Såldes det som ett set? Tack för hjälpen! Önskar dig en härlig vår, vänligen Malle.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tusen tack! Vad glad jag blir! Åh, men visst är de trärena detaljerna i kombo med svart och vitt snyggt :-) Gillar det skarpt! Det "mjukar upp" känslan en del tycker jag. Pennburken och fatet var en gåva i prenumeration av Hus & Hem. Jättefina! Kolla om det finns kvar :-) Trärena detaljer finns lite överallt. Mitt tips är att gå in på webbutiker som säljer inredningsdetaljer och gå igenom vad som finns. Exempel på butiker: Granit, Olsson & Gerthel, Länna möbler, design online. Lycka till!

      Radera
  4. Tur att man kan ändra sig!
    Det är väl bra att ha en garderob med saker så du kan ta fram något "nytt" och förändra utan att behöva köpa.

    Ha en toppen dag!
    Kram Kia

    SvaraRadera
  5. Härligt att det fixade sig & sååå snyggt ni har det/Kram i vårsolen ...

    SvaraRadera
  6. Skönt att kunna få ångra sig - och det blå gula varuhuset är bra att ha till hands...ja, även en elektriker

    kram kajsa

    SvaraRadera
  7. Ikea o en händig man är en perfekt kombo.....Ditt kök, love it. Kramisar Tina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...