onsdag 21 maj 2014

Bloggforum 2014

Vilket fantastiskt event som vi 60 inredningsbloggare har fått vara med om! Tusen tack vill jag än en gång säga till Frida och Helén på "Trendenser"!

Platsen för forumet var Scandic Rubinen som ligger mitt i centrala Göteborg. Jag har varit där en gång tidigare och lyssnat på föreläsningen  "Trend 2103". Ganska förvånad blev jag allt för jag kände inte alls igen mig när jag klev in innanför dörrarna... inte konstigt eftersom hotellet renoverats och byggts ut med helt nya delar. Faktiskt har inte invigningen skett ännu, så man kan ju säga att det är vi bloggare som invigt lite före alla andra. Superfin design! Kolla in det fina rummet som jag delade med Annika som har inredningsbloggen "Flexinredning"! Wow vad fint!

hotell, sovrum, hotellrum, hotellrummen, scandic rubinen i Göteborg, ny design, ruby, grått, inredning, avenyn, renoverat,

Den här stackars kudden var objekt i min lins många gånger, men jag ska bespara er alla femtioelva kort jag tog på den... Supernice pillow :-)

hotell, scandic rubinen, göteborg, avenyn, kudde, design, fåtölj, grått, inredning, renoverat rum, sovrum, bloggforum 2014, hotellrum,

Det var först klockan 15.00 vi fick våra rum så jag har gått händelserna lite i förväg av ren glädje över det fina rummet :-) . Vi tar det från början! Vi rivstartade dagen med föreläsningar, workshops, gruppdiskussioner och andra intressanta happenings. Jag har lärt mig massor av alla duktiga bloggare som jag träffat!

Här nedan ser ni bland annat  Frida Svahn som har bloggen "HouseCandy" tillsammans med Marie. De har ett intressant och lite annorlunda upplägg på sin blogg med härligt innehåll. Kika in till dem, vetja!

bloggforum 2014, göteborg, trendenser, frida svahn, house candy, inredningsblogg, inredningsbloggare, blogg, bloggare, inredare, inreda, bloggträff, bloggkonferenser, bloggkonferens, housecandy,

Livliga diskussioner och att utbyta erfarenheter så mycket som möjligt kanske får stå högst upp på "Vad-vi-gjorde- listan" de här två dagarna. Toppenkul!

Innan det var dags för ombyte för mingel på taket med champagne och god middag i nya restaurangen fick vi goodiebags... ja, bags som i plural, som i massor av fina grejer :-) Tack alla sponsorer!

bloggforum 2014, bloggträff, bloggträffar, goodiebag, goodiebags, sponsor, sponsorer, göteborg, hotell scandic rubinen, avenyn, royal design, påsar, påse, bag, bags,

Kvällen avslutade vi på hotellets nya "Roof top bar". Trött som tusan efter en intensiv dag, men oj, vad kul! Snart kommer fler bilder... bland annat på en förhandsvisning vi fick :-)

bloggforum 2014, blogg, blogga, bloggar, bloggare, bloggaren, träff, träffar, hotell, scandic, scandic rubinen, roof top bar, bar på taket, mingel, mingla, champagne, utsikt, trendenser, utsikten, vy över göteborg,

Ha det gott!

6 kommentarer:

 1. Det hade jag så gärna velat åka till! Har sett bilder från insta därifrån och det såg väldigt skoj ut! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Det låter jätte trevligt. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Så roligt det låter. Vilket lyxigt rum ni fick. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Hej, vilka fina bilder du tog. Riktigt kul att ses i lördags och vi ska spana in din blogg oftare :)

  Vänligen Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

  SvaraRadera
 5. åh, nu är jag allt lite avis! :)

  SvaraRadera
 6. Så fina bilder! Och så trevligt att träffa dig! Hoppas att vi ses snart igen! Kram!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...