fredag 27 juni 2014

Nytt konsttryck: "Schackfjäder"

Nytt konsttryck! Svart, vitt och en liten fyrkantig ruta som är guld! Tavlan finns till försäljning från och med nu! Printen är tryckt på vitt papper, 200 gram.

A4: 159 kr. Gratis frakt!
A3: 199 kr. Gratis frakt!

Intresserad av att beställa ett ex? Maila ditt namn och din adress + vad du vill beställa till palmqvistannelie@hotmail.se En faktura bifogas i paketet. F-skatt finns!

artprint, artprints, konsttryck, konsttrycket, schackrutor på fjäder, fjädrar, tavla, tavlor, tavlorna, artilleriet, gulddetalj, guld, klämma med timglas, sätta upp tavlor, nytt print,

Här hittar ni alla mina tavlor som finns till försäljning: Konsttryck

PS! Märker ni den coola klämman med timglas? I onsdags var jag på Artilleriet och hittade denna häftiga pryl! Det är ett glas som rinner igenom på tre minuter och egentligen avsedd för att sättas fast på kastrullen för att få det perfekta ägget eller på temuggen för att få ett lagom te... men jag tycker att den passade alldeles utmärkt för att presentera mitt nya konsttryck :-)

ny artprint, artprints, tavla, tavlor, prints, konsttryck, konsttrycket, timglas, artilleriet, klämma med timglas för tre minuter, cool, fjäder, tavla med svart och vit fjäder, guld, ruta, schackrutigt, schackrutig, schackrutiga

Ha det gott!

3 kommentarer:

 1. Men så coolt, klämman var ju också häftig. Ha en riktigt bra fredag. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. snyggt, coolt... och den där lampan, älskar! Säg till när du tänker ha en utlottning på den, haha...! :-)
  Ha en härlig fredag!

  SvaraRadera
 3. Cool fjäder! En fin mix av det tunna, lätta i fjäderna med det lite mer hårda schackmönstret. Gillar kontraster!
  Kram Jennica

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...