fredag 20 juni 2014

Midsommardukning 2014

Vad gör en bloggare när man får tid över? Fixar med fotografier, redigerar och skriver inlägg? Ja, ibland :-) Eller ofta kanske jag ska skriva... Så är det idag. Mellan olika aktiviteter blev det en stund över, så här sitter jag och förmedlar min dag till er.

dukning, midsommar 2014, duka med blommor, servettringar, träblomma på ring, stor ljusstake att duka med, duka långbord, långbordet, blommor, blommorna, blåklint, dip & dye, netto, underlägg, svart och vitt,

Middagen med familjen är alltid mysig! Kul att snicksnacka och bli "up to date" igen :-)


De fina underläggen med dip & dye i svart och vitt är köpta på Netto denna vecka :-) Tips! Snabba ryck om ni vill ha! Jag tog faktiskt de sista här i Varberg... sorry!


Midsommarstång på sniskan... men vilken midsommarstång är inte det? Tidigt i morse var vi en sväng på torget för att inhandla jordgubbar och då fick jag syn på den här handgjorda stången.


Den gigantiska ljusstaken fyndade jag på loppis för ett par veckor sedan. Först kunde jag inte bestämma mig för om jag tyckte den var fin eller ful... men jag gillar den skarpt (efter att gamla kottar och grejer klippts bort från den). Fin att duka med när man har långbord tänkte jag, men fungerar ju fint även till liten dukning :-) Här dekorerad med en bukett midsommarblommor från torget. Nu kära vänner, ska jag göra mig i ordning för fest!


Ha det gott!

5 kommentarer:

 1. Ja.. Och när man har lite tid över kan man ju kommentera andras inlägg :-)
  Vad snyggt du har gjort, underlägen är kanonfina!

  SvaraRadera
 2. Underbart vackert ...
  /Midsommarkram!!!

  SvaraRadera
 3. Så fräck dukning . Gillar dina glasunderlägg. Ja Netto har mycket man kan fynda. Och visst ska man ha tur. Ibland är sakerna slut när man kommer. En fortsatt fin midsommar till dig Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Så fin dukning och fina underlägg. Det var ett tags sedan jag var på Netto och fyndade.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Så fin dukning du har gjort! Jag gillar med att duka, det är liksom lite av halva grejen med middag för mig:-)
  Hoppas ni hade det riktigt fint igår!
  Ha nu en fin fortsättning på helgen!
  Kram Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...