torsdag 14 augusti 2014

Gröna växter och trärent

Arbetet är igång med full kraft nu så idag blev det ett sent inlägg... Nu är jag på G ialla fall! Om man, som jag, har mycket vitt och svart hemma kan det lätt bli lite "hård" känsla, speciellt med mycket hårda material som rostfritt här och där.  Därför brukar jag spana in trärena material, som exempelvis korgar. På loppis finns massor av fina trärena saker att dekorera med hemma. Sist hittade jag en kruka med en korg utanpå. Krukan var brunglaserad från början men jag sprayade den svart. Nedre delen av korgen blev svart av bara farten! Blommor och växter mjukar upp intrycket också... det blir mer och mer sådant här. Det springer iväg som tusan bara jag sticker näsan innanför dörrarna hos Blomsterlandet.

grön växt, gröna växter, loppis, korg, korgar, kruka, krukor, sprayfärg, svart, svarta och vita, svartvitt, kähler vas, kähler ljusstake, kaktus, kaktusar, vitt, vita, svarta, svart och vitt,

Ha det gott!

5 kommentarer:

 1. Vackert är det. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Åh så snyggt! Håller med om att det är "skönt" att mjuka upp svart/vitt med blommor och trä/rotting.
  Sådan där blomma har jag letat efter, vet du vad den heter? Finns den på Blomsterlandet, alltså? Den är så fin, tycker jag.
  Kram och ha en fin helg!
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Ja, vad sjutton heter denna växt tro? Jag är urdålig på detta! De finns i alla fall hos Blomsterlandet :-) Ha en riktigt go helg du också!

   Radera
 3. Hej! Det är en Monstera, väldigt lättskött och vacker grönväxt. Gröna växter är nästan ett måste i sitt hem, det blir hemtrevligt och hjälper vårt hem att bli renare ;) Lycka till!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...