fredag 29 augusti 2014

DIY: Förändra loppisfyndet

Den här stora pennan kunde jag bara inte gå förbi... jag visste bara inte vad jag skulle göra med den, men ner i loppiskorgen åkte den.  Så här blev det:

diy, svart och vitt, stor penna, loppis, loppisfynd, konsttryck, peace, artprint, artprints, poster, svartvitt, svartvita, tavlor, tavla,

Före... orange och tråkig!

stor penna,

Jag slipade bort en del så att en "rand" blev trären och målade resten med vit högblank färg som blivit kvar efter att jag målade toppskivanDIY-möbeln. Dymon kom till användning igen också :-)

En kollega till mig brukar alltid skoja lite och skriva en lapp till sig själv när hon går på semester... på lappen skriver hon "Välkommen tillbaka" och sedan lägger hon den på sitt skrivbord så att den blir det första hon ser :-) Hehe, jag tänkte ungefär samma sak, "Have a great day" känns rätt bra att se när jag sätter mig vid skrivbordet.

Nu säger jag "Have a lovely friday" till er!

diy, svart och vitt, inredning, svartvita, svart, svarta, vitt, vita, blockkub, block, pennställ, på skrivbordet, stor penna, pennor, gem, fjäder, vit penna, svart penna, london, motiv,
Ha det gott!

9 kommentarer:

 1. Så fin! :) Du är fiffig du!
  Ha en härlig fredag!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh,sååå snyggt!!!
  "Have a lovely friday" and Hug from me :)

  SvaraRadera
 3. Snyggt, bra med pepp när man sätter sig vid skrivbordet.

  SvaraRadera
 4. Har åkt hem , men tillbringar många veckor i Varberg och loppisarna är en av charmen . Verkligen en vandring i tidsepoker och det har genom åren köpts en hel del. Jag måste fråga vilken/vilka av loppisarna är din favorit? Kul att se dina förvandlingar av saker. Ha en bra dag./ Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul att höra! Härligt att du besöker Varberg också! Oj, jag kikar nog in på de flesta loppisarna när tiden finns... otroligt kul ju :-)

   Radera
 5. Du måste ju bara vara the queen of DIY och loppisfynd :-). Den blev supersnygg!!! Jag har aldrig tålamod till att pyssla så där och är lite avis måste jag säga :-) (fast på ett bra sätt).

  Kram och ha en härlig helg!
  Malin

  SvaraRadera
 6. fint och fiffigt... perfekt med sådana där loppisfynd som kan bli roliga saker i vardagen.
  Finaste fredagen till dej!

  SvaraRadera
 7. Så fin den blev. En dymo är jag sugen på. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...