tisdag 16 september 2014

Nystädat men segt!

Jag har varit lite seg i helgen och nu vet jag varför! En rackarns förkylning har kommit över mig! Det blev ändå städat här under lördagen, men jag orkade bara ta nedervåningen. Mannen var ute i trädgården och fixade de nya grindarna men annars brukar vi hjälpas åt och ta städning på en våning var. Man kan säga att det blev "halvstädat"!

Idag är HTH på ingång och ska fotografera köket, så det var ju inget att be för. Städat måste det ju bli då :-)


En fortsatt go vecka till er!  Det blir nog soffhäng ett tag framöver för min del... Jag ska försöka kurera mig så att jag piggnar till!

Ha det gott!

4 kommentarer:

 1. Det är det bästa! Att få gäster eller andra som ska komma hem till en, då måste man liksom ta tag i den där städningen. Jag har blivit mycket bättre på att inte lägga så stora krav på mig själv när det kommer till städningen. Ibland lite för duktig! ;)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Attans, vad kul att HTH kommer!! Det måste vi ju bara se!
  Även här har förkylnings-bacilluskerna kastat sig över mig men jag svalde nästan hela medicinlådan (fniss!), så nu verkar det gå åt rätt håll och som tur var så bröt den inte ut helt.
  Ps. Är du bussig och ändrar min adress, är ju tillbaks i bloggvärlden igen... ;-)
  Hoppas du vill kika in igen!
  Kramar och lycka till med fotograferingen!
  Judita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart ändrar jag! Ska fixa detta! Tyvärr blev även tjejen som skulle fotografera sjuk... det blev inte ett enda kort taget den dagen :-) Ha det gott!

   Radera
 3. Hoppas du snart mår bättre. Kram Pernilla

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...