fredag 26 september 2014

Svart peppar

För ett tag sedan var jag inne på Blomsterlandet och skulle kika efter en ny fjädersparris... min gamla har dött torkdöden nämligen. Visst blev det en fjädersparris men också en pepparväxt. Dessutom hamnade en ny favorit också i korgen... Vilken, det är får ni se snart!


Jag gillar att pepparfrukterna är svarta! Coolt! Det är tre små miniväxter som jag har satt samman i krukan (så att ni inte letar efter en sådan stor växt om ni vill ha en likadan menar jag). Ha en riktigt bra fredag!

pepparväxt, svarta pepparfrukter, svartpeppar, på diskbänken, miniväxter, korg, korgar, schackrutig, schackrutigt, schackrutiga, skärbräda styckdetaljer, styckningsschema, styckning, svart och vitt, svartvita, svarta och vita, svart, vit, vitt, granit,
Ha det gott!

5 kommentarer:

 1. Jättefina!!! Jag ska genast åka till Blomsterlandet i Halmstad och se om de har likadana. Sist jag var där handlade jag hem en röd chiliplanta som verkligen är god, stark och eldig! Kan man äta dessa svarta, eller är de bara prydnad? Hur som, så var plantan riktigt läcker, så tusen tack för tipset!

  Ha en härlig start på fredagen!

  Kraaaaaaaaaam

  Angelica

  SvaraRadera
 2. Cool! Jag köpte en sån som var typ mörklila, men den doooog ganka snart tyvärr.. ;)
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Snyggt med svarta ♡ ...

  /Fredagskramen!

  SvaraRadera
 4. Ååå vart kommer den fina tavlan ifrån, styckningsschemat? ha-begär på den! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...