söndag 5 juli 2015

Inspiration och lata dagar i Turkiet

Här kommer några bilder från Turkiet som jag lovade... Lata dagar, ja det har det varit, men ändå inte för vi har haft fullt upp med att sola, bada, äta och dricka gott och shoppa ju!


Till och med införande av begränsad mobilanvändning... ja, då får man hitta på annat, som att skriva med stenar :-) Inte ens systemkameran tog jag med mig, så det blir mobilbilder i bloggen idag.


Bilden nedan är en bild från strandpromenaden i Alanya där vi promenerade en timme varje morgon. Det var riktigt hett varje dag så vi var uppe med tuppen klockan 06.45 eftersom det under dagen var alldeles för varmt att vara ute och göra annat än att vara på stranden. Härligt med frukost efter promenaden!


Ingen resa utan inspiration! Så klart att man tog med sig lite idéer även från Turkiet! De är ju mästare på att hantera värme så där spanade vi in deras markiser och inspirerades. Något liknande som nedan kommer vi att försöka oss på till nya trädäcket så småningom. Markisföretaget nästa för att se om vi kan köpa bara tyget för att tillverka själva! Fortsättning lär nog följa på det här projektet, men det dröjer nog ett tag :-)

Ha det gott!

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...