torsdag 23 juli 2015

Patriks prylar, gårdsbutiker och lite annat

Idag blir det en blandad kompott i inlägget... det blir som en liten rapport över vad som hänt de senaste två dagarna här. Idag åkte vi ut en sväng till Halmstad och kikade runt lite. De två bilderna nedan tog jag när vi spanade in "Patriks prylar" som ligger en liten bit utanför centrum.
Kul ställe med massor av fint!


Sorry för mobilbilder... men även mitt systemkamerafinger verkar ha tagit semester! 

patriks prylar i halmstad, halland, utflykt, sevärt, tips, inredning,

Lite roliga grejer fick jag med mig från "Patriks prylar"... bland annat sommarpåsen som jag stoppade ner olivträdet i. 


Vykorten och konsttryck i större format finns i min webbutik: Annelies Design & Interior


Vad har mer hänt sedan sist? Eldtunnan har kommit på plats bland annat...
 
eldtunna, eldtunnor, trädäck, trädäcket, däck, uteplats, uteplatser, altan, altanen, betongbord, betong, bord, utemöbler, utemöbel, vilstolar, vilstol, solsäng, solsängar, granit, ljusslinga

... och vi har besökt gårdsbutiken i Varberg. Egentligen inte så mycket för att köpa grönsaker utan för att ladda frysen med jordbubbar till höstens smoothies :-) Jag kommer nog aldrig att köpa de där frysta förpackade bären från olika länder i Europa. Varenda gång vi köpt det så har jag fått slänga allt eftersom det kommit larmrapporter om olika smittor i bären. Därför har jag nu bunkrat upp med  jordbubbar från Vareborg, blåbr från torget och vinbär från min egen trädgård!

vareborgs gårdsbutik, varberg, varbergs, grönsaker, jordgubbar, vareborgs jordgubbsplockning, plocka jordgubar, självplock,

Ha det gott

1 kommentar:

  1. Härliga bilder! Jag blev toksugen på att handla hem vitlök när jag såg den där sista bilden :D
    Och Halmstad är ljuvligt! Jag kom nyss hem därifrån och jag har kört förbi den där skylten med Patriks´ prylar tusen gånger, men aldrig kört dit - det kanske är dags för ett stopp där! Så tack för tipset!

    Kraaaaaaaaaaaaaam och ha en fortsatt mysig torsdag!

    Angelica

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...