torsdag 13 augusti 2015

Let´s make this...

... a day to remember! Inte för att det är en speciell dag, utan för att man egentligen ska tänka så varje dag. Inte alltid man gör det så man behöver bli påmind om det ibland.

vykort, konsttryck, poster, posters, svart och vitt, svartvit, svartvita, svart handfat, badrum, badrummet, bad, toalett, badrumsinredning, inredning, inredningsblogg, bloggar, annelies design & interior, tavlor, lilla bruket, vit panel,

Vykortet "A day to remember" och konsttrycket "Powder" finns i webbutiken: www.anneliesdesign.se

konsttryck, tavla smink, sminktavla, sminktavlor, chanel, puder, powder, poster, posters, print, prints, tavlor, tavla, annelies design & interior, webbutik, webbutiker, webshop, nettbutikk, nettbutikker, inredning, badrum, badrumsinredning, toalett, svart och vitt, svartvit, svartvita, svart handfat, rostfri bänkskiva, rostfritt i badrum, kaktus, kaktusar, papperspåse, parfym,

Ha en härlig torsdag!

kaktus, kaktusar, papperspåse, papperspåsar, tvål, badrum, detaljer i badrummet, annelies design & interior, webbutik

4 kommentarer:

 1. De kortet har jag i min hylla och tittar på det varje dag. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag blev sugen på att beställa "Powder"... eftersom jag bor i princip samma kvarter som du, så undrar jag om det går att hämta och betala konsttrycket hos dig, eller måste det skickas...?
  /Annette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad kul att du gillar det jag gör! Du kan absolut hämta konsttrycket hos mig men gör själva beställningen i webbutiken så att det kommer in i systemet. När jag ser att du har klickat i "hämtas på företagets adress" så mailar jag dig så att vi kan bestämma en tid för hämtning. Ha det gott!

   Radera
  2. Kanon!

   /Annette

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...