onsdag 5 augusti 2015

Kiwiträd

Jag sitter här ute och njuter av värmen, men mest av att må bättre! Migränen har äntligen släppt men förkylningen är kvar... fast det klarar man ju att vara uppe med om det inte är feber (något för karlar att höra?) :-)


 En liiiten stund i solen och sedan inkvarterar jag i skuggan. Vi ska inte utmana ödet att migränen kommer tillbaka :-) En kopp kaffe, Varbergsposten och Athena som ständig följeslagare. Kan inte bli bättre!

trädäck, kiwiplanta, kiwiträd, kiwi, uteplats, uteplatsen, altan, altanen, inredning, inredningsblogg, blogg, bloggar, trädgård, ecochair, diy stort bord, ecochairs, vilstol, vilstolar, miniväxthus, växthus, trädgården,

En liten kiwiplanta har hittat hit för ett tag sedan. Jag var rädd att den inte skulle klara sig, men det verkar fungera bra. Den här växten "Jenny" som den heter, är självbefruktande och det ska tydligen vara ganska lätt att få frukt i överflöd (i alla fall står det så om man läser om den på Internet). Nåja, det får vi väl se hur det blir med den saken. Gröna fingrar har jag tyvärr inte som sagt.


En go dag till er!

trädäck, kiwiplanta, kiwiträd, kiwi, uteplats, uteplatsen, altan, altanen, inredning, inredningsblogg, blogg, bloggar, trädgård, ecochair, ecochairs, vilstol, vilstolar, miniväxthus, växthus, trädgården,

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...