söndag 7 februari 2016

Koh Samui Thailand

Nu är vi hemma igen efter härliga dagar i Thailand! Vi flög till Bangkok och tog oss direkt vidare med flyg till fina Koh Samui. Helt fantastiskt ställe! Min kamera var inte med mig på resan så det blir mobilbilder att hålla tillgodo med. Det brukar ju mest handla om inredning i min blogg men härliga semestrar vill man ju gärna dela med sig av :-) Häng med i inlägget om ni vill kolla in vad vi har haft för oss. Det är mycket att ta igen efter en semester så det kan hända att det dröjer ett par dagar till innan jag hinner fixa till nya inlägg om inredning.

koh samui, thailand, resa, semester, strand

Sol, bad och god mat! Vi hade bara bokat två hotellnätter, men vårt hotell hade superläge vid en jättefin strand, en liten vik som var alldeles speciellt fin... så det blev ett antal hotellnätter till på samma ställe. Bättre än så här kunde det knappast bli...

koh samui, thailand, resa, semester, strand

Den stora Chaweng-stranden var lite av en besvikelse. Den här lilla viken vid hotellet var däremot supermysig! Små härliga strandställen att äta lunch på och ta en kall Chang :-)Samui First Hotell heter hotellet där vi bodde.

koh samui, thailand, resa, semester, strand, thaimassage

Thaimassage på stranden... varannan dag knådades vi :-) Jag ska försöka fortsätta med thaimassage här hemma också...

koh samui, thailand, resa, semester, strand

Det blåste upp rejält ett par dagar och vågorna sköljde långt upp mot restaurangerna. Vad gör man när det är molnigt och lite "sämre" väder?

koh samui, thailand, resa, semester, strand

Läser en god bok på balkongen... och passar på att göra utflykter :-) Perfekt när solen inte steker! Varmt är det ju ändå så att det räcker till :-)

vattenfall, utflykt, koh samui, thailand

Det är ju knappt man orkar ta sig ut och titta på sevärdheter och uppleva andra ställen när det är så varmt, så det var perfekt med ett par molniga dagar. Vi hade två dagars regn också, men vad gör det?

koh samui, thailand, resa, semester, strand

Haha, man vill ju inte skymma solen för fotografen! Här är en bild vi tog under en av morgonpromenaderna. Vi lade ner våra promenader på morgnarna eftersom det var otrevligt med hundarna som inte var direkt trevliga och så tidigt hade de bara oss att inrikta sig på. Under dagarna var det inga problem... men när solen kommit upp var det alldeles för varmt att promenera runt. Då var det bad som gällde.

koh samui, thailand, resa, semester, strand

koh samui, thailand, resa, semester, strand

En höjdpunkt var att gå på thaiboxningsmatch. Häftig upplevelse!

koh samui, thaiboxning, match, matcher, thailand, muaythai,

Lite betting på det... ingen vinst dock även om vi prickade in alla matcher utom en :-)

thaiboxning, thailand, koh samui,

Efter härliga dagar i Koh Samui begav vi oss tillbaka till Bangkok... bilder kommer! Ha en härlig söndagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...