torsdag 29 december 2016

Pappersvikt manet guld

Granen har åkt ut och sakta men säkert börjar det bli julfritt här i huset. Julbelysningen kommer att få vara kvar ett tag till... det blir sååå mörkt annars. Jag började i arbetsrummet för där var behovet störst av ett röj... inte för att där var så mycket julgrejer kanske , men det var stökigt :-) En av de senaste nyheterma, pappersvikt manet i guld blev ett fint inslag på hyllan ovanför skrivbordet! Ni hittar den i shopen tillsammans med vykort världskartor som också syns på bilden. Länk till shopen: www.anneliesdesign.se

annelies design, webbutik, webshop, pappersvikt, manet, guld, brevpress, maneter, skrivbord, arbetsrum, arbetsrummet, hemmakontor, hemmakontoret, arbetshörna, vikt bok, världskarta, världskartor, vykort, svart och vitt, svartvit, svartvita,

1 kommentar:

  1. Därefter följer Vicenterras mest framgångsrika tidpunkt hittills Vicenterra fake omega Tycho Brahe T2 Anthra. Tycho Brahe T2 Anthra är en antracit-återgivning av sin blå föregångare och presenterar sina unika klocktillverkningslösningar fake breitling i en monokromatisk miljö för ett ännu mer elegant intryck.
    Det som är speciellt med Vicenterra Tycho Brahe T2 är att den fake tag heuer har tagit den lilla tillverkningens definierande komponenter, såsom dess roterande, tredimensionella, vackert utformade och ultralättade jordglob och placerat fake cartier den i ett mycket mer kompakt och ännu mer bärbart paket. Skyddet av titaniumgloben med en diameter på 7,50 mm är ett genomarbetat titanfodral som mäter 42,80 mm fake IWC bredt, 51,64 mm högt (lug-to-lug) och en bekväm 11,70 mm med maximal tjocklek.
    Jordklotet gör en full rotation runt sin axel på 24 timmar men fake panerai kan också oberoende justeras i 24 steg med en skjutspets in i fodralet i sitt fyra klocksläge. Som sådan kan titanvärlden fungera som en indikator för en andra tidszon fake audemars piguet eller en AM / PM-indikator för ens lokal tid. Detta möjliggörs av en V-formad pilspets som pekar i mitten av världen. Det är särskilt viktigt att denna "V", tillsammans fake patek philippe med den unikt formade ramen i datumfönstret och de applicerade timmarkeringarna, är fake klockor lador gjord av massivt PD210 18k vitt guld.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...