fredag 22 december 2017

En helg med julmusik, matlagning och fixande

God morgon! Fredag! Härligt! Denna helg lär ju bli fullt upp med sysslor av olika slag... de sista förberedelserna inför stora dagen på söndag ska ordnas! Roligt! Det blir att vrida upp volymen med julmusik och bara mysa medan köttbullarna steks och de sista klapparna slås in :-) Även om det är de mest hektiska dagarna är det de mysigaste dagarna av alla högtider på året!

annelies design, skata, fågel, fåglar, tändsticksask, tändstickor, fina förpackningar, inredning, svart och vitt, svartvit, dekoration, webbutik, inredningsbutik, varberg, handsnidad, bengt karlsson, trollhassel, korp, hare

Skatan och trärena tändsticksasken med illustration av Teemu Järvi hittar ni här: www.anneliesdesign.se

Den stora korpen (fullstor storlek) har Bengt snidat till bara mig :) Det finns dock en mindre korp att shoppa i butiken!

annelies design, skata, fågel, fåglar, tändsticksask, tändstickor, fina förpackningar, inredning, svart och vitt, svartvit, dekoration, webbutik, inredningsbutik, varberg, handsnidad, bengt karlsson,


2 kommentarer:

 1. Very interesting and informative blog and about the posters and I must appreciate your work well done keep it up.
  posters

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...