tisdag 17 december 2013

DIY; Liggande lampa

De där lamporna som ligger i högar på loppis, de där gamla sakerna som ingen tittar åt ens; de spanade jag in :-) Inspirationen denna gång kom från ett inlägg hos Trendenser. Detta DIY-projektet har dragit ut på tiden... jag visade ju en liten sneak peak för ganska länge sedan. Skam den som ger sig, för nu är det klart!

diy, diy liggande lampa, lampa på hyllan, ljuspunkt, tygsladd med träkulor, print kors, artprint kors, plustecken print, svart och vitt, trärena detaljer, lampa med trärena träkulor, lampa loppis, göra egen lampa

Köp en glaskupa som du gillar. Montera av det du inte vill ha. Sätt i en ny fräsch tygsladd med glödlampa. Klart! Det roliga är ju att ingen, jag vågar nästan säga "ingen", kommer att ha samma lampa som du. På tygsladden är det träkulor på som blir lite roliga tycker jag. Jag var dock lat och köpte en färdig sådan, men även den är ju lätt att fixa själv.

Jag köpte även en större glaskupa till ytterligare en lampa, men den får jag visa en annan gång. Lycka till nu med lamptillverkningen!

vitt svart och trärent, trärena detaljer, diy lampa, göra egen lampa, diy projekt, vita hyllor, inredningstips, inspiration, pyssel, inredningsdetaljer, matsalen, prints, svart fågel, träfågel, svarta ramar, svarta och vita små tavlor, hyllor utan konsoller

Ha det gott!

9 kommentarer:

 1. Wow....Så läckert :)
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Jag önskar att jag varit hälften så påhittig som du....Kram Anette

  SvaraRadera
 3. å, snygg... vilket toppentips! Nu ska jag genast spana efter sådana där snyggingar!

  SvaraRadera
 4. Du har så roliga DIY tips - och de tass glatt emot

  kram Kajsa

  SvaraRadera
 5. Så snyggt! Tack för tipset! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Vilken fräck lampa. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Åh det där blev jag superinspirerad till att tota ihop! Måste hitta en överbliven lampa nuuuuu! ;-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...