torsdag 26 december 2013

Före och efterbilder vardagsrummet, del 2

Här kommer lite annat än julbilder... kände att det var dags för lite annat igen, så mina bilder från juldagen får vara kvar i datorn för denna gång. Lite före och efter-bilder! Japp, jag vet att det är tomt på väggarna. De här bilderna tog jag precis innan julen satte igång med all kraft, så nu har vi faktiskt hunnit lite längre. Neonljusen är uppe bland annat :-)

renoverat vardagsrum, vitt plankgolv, tarkett, cotton white, svarta skinnsoffor, grå matta, vit altandörr, vita fönster, gråa väggar, kristallkrona, inredning, inspiration, före och efter renovering av vardagsrum

Men håll i er när ni ser förebilderna... värsta mörka rummet i hela huset som gjort att jag inte brytt mig ett dugg om hur det sett ut där, för vad jag än har gjort så gjorde det mörka att det inte blev snyggt! Nu är det ljusare, även om vi målade väggen grå!Före: Mörka bröstpanelen, mörka golvet och de mörka fönstren. Hu!

bild på före renovering av vardagsrum, före och efterbilder

Carpatis mörka möbler passade liksom inte in längre i de ljusare valen, så lite möbler åkte in på Blocket! Allt är sålt! Kanonbra :-) Faktiskt... även gamla köket såldes på Blocket! Ha, då slapp man köra iväg och slänga det dessutom. Det kom en ung kille som precis köpt hus som hämtade hela rasket med lastbil. 

bild på efter renovering, före och efter renovering varddagsrum, soffbord, svart och vitt, vitt och grått, inredningsdetaljer, inspiration vardagsrum, före och efter renovering, valv, balkar i taket, tagit bort bröstpanel, lagt in nytt golv, måla väggarna, målat taket vitt


före renovering, carpati möbler, mörkt golv, före och efter renovering, brun bröstpanel, mörka fönster, renovering

Ha det gott!

6 kommentarer:

 1. Wow, snacka om makeover!!! Det blev ju ett helt annat rum!! Verkligen hur lyckat som helst! Tänk vilken skillnad att byta ut bordet mot ett ljusare och lättare, gav ett helt annat intryck till hela rummet. Och det blev ju också bra att ta ner bröstpanelen, det blev mycket finare. Att måla snickerierna vita fräschade ju också upp hela intrycket.Tack för fin inspo, du kan du!

  Stööörsta kramen aka

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev. Kul att ni kunde sälja så mycket. Ha en fin annandag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Ojojojo… vilken sillnad! Supersnyggt blev det! =)
  Förstår att carpatiserien inte passade in längre, även om jag tycker den är vacker.
  Kram och god fortsättning!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. snyggt, snyggt, snyggt... och så mycket ljusare!
  Och altandörren, vilken skillnad!

  SvaraRadera
 5. Förvandlingen är ju total!!! Galet snyggt!
  Vårt vardagsrum står på tur här. Men vi har precis avslutat ett renoveringsobjekt, så nu måste vi andas lite.
  God fortsättning!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. vilken skillnad....så fint det blivit. Kram Anette

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...