lördag 4 januari 2014

Julen ska ut!

Vi är precis hemkomna från en liten tvådagarstripp i Göteborg. Härligt att komma iväg ett par dagar och äta gott, shoppa och få inspiration i alla fina inredningsbutiker som finns där. Jag får visa lite bilder här på bloggen i morgon.

snygga förpackningar, love and warriors, webbutik tips, doftljus, snäckor, svarta och vita förpackningar

I helgen blir det att städa undan julen! Dax för lite nya ljus som ersätter datumljus och julljusstakar! Askarna som ljusen kommer i ifrån "Love & Warriors" är ju en prydnad i sig (gillar ju fina förpackningar)... får se om man kanske kan använda sig av dem i inredningen också på något sätt. Julsakerna får vila i en låda ett år tills det är dags igen.  Mysigt när sakerna kommer fram, men också när de försvinner... för då är ju våren ett steg närmare!

doftljus, love and warriors, snäckor som dekoration, webbutik, tips

Ha det gott!

7 kommentarer:

 1. Jajamensan nu ska det ut! Mitt står fortfarande kvar... Har inte haft jättemycket men vill in med lite nya fräscha blommor.

  Ska bli kul att se bilder från Göteborg och inredningsaffärer :-)
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Här åkte det sista av julen ut igår. Lite tomt i fönsterna är det förstås utan de stora stjärnorna men man vänjer sig snabbt och snart har vi ljusa eftermiddagar och kvällar igen. Vilken fin bok du fixat till dig! Verkligen både fin och personlig.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Superduperfina ljus! Jepp, julen kommer försvinna denna helgen....men inte idag...nu orkar jag inte helt enkelt. Det är sköna lata dagar, kanske lite väl lata?! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. ja, nu är det verkligen dags, men i år känner jag mej inte alls sugen!
  Fast jag får väl ta mej i kragen, nästa helg har vi födelsedagskalas här och då passar det sej inte alls med jul. Faktiskt inte!
  Vad härligt det låter med en liten tripp!

  SvaraRadera
 5. Ja! Ut med julen och in med vitt och gärna färg!! Kram Sara

  SvaraRadera
 6. Det är så skönt när julen åker ut!

  SvaraRadera
 7. Det härliga med när julen är över kan man längta efter våren och pynta för den Kram Pernilla

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...