torsdag 16 januari 2014

Skatunge

Här har det blivit tillökning i fågelfamiljen! Jag gillade koltrasten så mycket... blev ju himla glad att få den av Bengt, min granne. Jag frågade honom om jag inte skulle kunna beställa en skata och "lyckos" mig... han ville göra en till mig!  Han är helt grym med sina knivar och sin känsla för att skapa. WOW vad läcker den blev!

Stor happening! Han kommer att sälja några fåglar!! Flera av er har efterfrågat snidade fåglar som Bengt har gjort, och... ok sade han :-) Priser och bilder kommer i ett eget inlägg inom kort. När inlägget med priser och info kommer ut är det först till kvarn. Det kommer bara att finnas ett par stycken av varje fågelart. Om han sedan känner för att sälja fler så blir det bara en bonus, men ingen garanti. Han vill ju gärna tälja annat som han känner för också, inte bara fåglar.


Jämte fåglarna har jag en ljusstake som man kan lägga i vad man känner för. Jag fyllde den med glödlampor för de är ju så snygga till formen!! Like a lot!


Om man inte har en sådan ljusstake kan man fylla vanliga glasburkar från t ex loppis med glödlampor. Det blir fint vilket som! Japp, det var dagens inredningstips :-) Håll nu utkik efter fåglar, ni som är intresserade :-)


Ha det gott!

9 kommentarer:

 1. Waooooooo snyggt & läckert <3
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Oj så läckra. Vad duktig han är.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Så fina, en skata är jag intresserad av, så jag håller utkik. Tack för ditt snabba svar om boken, ska gå in o beställa. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Mysiga fåglar, vad påhittig du är! Mailar dig inom några dagar när jag har "tänkt" klart ;-)

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 5. Viken bra idé med glödlampor. Det va jätte fint. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Otroligt fina fåglar! Jag har ett par liknande fast i trä som maken haft med sig hem från en resa :) Och wow vilka jättefina bilder du visar på er renovering. Stort gilla på de superfina barstolarna! Vad himla duktiga ni är som gjort så fint. Ni måste ha gått igenom hela huset nu och så fint det blivit överallt - heja er!!

  Kraaaaam aka

  SvaraRadera
 7. Fint med glödlamporna på det viset!! Och fågeln - snygg! Kram Sara

  SvaraRadera
 8. Så verklig skatan ser ut. Gillar dina glödlampor. Ha en fin kväll. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 9. Wow jättefina fåglar! Bäst man håller ögonen öppna helt enkelt!

  Coolt med glödlamporna! Du har alltid en massa kreativa idéer.
  Kram Malin

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...