söndag 5 januari 2014

Inspiration i två dagar

Vi har besökt Göteborg ett par dagar... där finns ju massor av härliga inredningsbutiker. Jag hade ganska stora förhoppningar om att nya trender och inredning 2014 skulle synas i butikerna. Njae, till viss del gjorde det bara det. Men, till stor del var resan avsedd som inspiration för lite nya prints, och det lyckades ganska bra:-)

glödlampa under en glaskupa, lampa glödlampa, inspiration, inredningsbutiker i Göteborg, ställen att besöka i Göteborg, tips

Tyvärr fick inte min kamera följa med till GBG, så mobilbilderna får vara stand in! Här är vi på besök hos Floramor & krukatös... såklart ett måste när man är i GBG och letar inspiration. Nakna glödlampor i glaskupor fanns det gott om, bland annat här, men också i flera andra inredningsbutiker som exempelvis Artilleriet. Superduperfina! Kanske ett DIY-projekt för någon?

floramor & krukatös, göteborg, inredning, detaljer för inredning, tips på butik i Göteborg, blomsterbutik Göteborg, hylla av stål,

På innergården till blomsterbutiken fanns något som inspirerade oss till ett sommarprojekt. Jag ska snart visa er vad detta kan vara :-)

blomsterbutik i Götebor, floramor & krukatös, tips, inspiration, blommor

Ha det gott!

10 kommentarer:

 1. Glödlamporna var ju superläckra! Oj, nu börjar ha-tarmen att vrida på sig...

  SvaraRadera
 2. Härligt med en liteGöteborgstripp kram Diana

  SvaraRadera
 3. Mobilbilder duger så fint sååå ;) Älskar Floramor & krukatös….. Ha en fin söndag. Kram kram

  SvaraRadera
 4. Wow...Sååå mycket fint <3
  /Kram

  SvaraRadera
 5. Mmm så mycket snyggt! Nu vill man fixa hemma igen! (Som alltid, nästan ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 6. Åhh så mycket härligt det fanns på den hyllan. Jag har tänkt mig att jag ska ta bort julen nu i kväll, men det är redan kväll och jag sitter och läser bloggar. Vet inte om jag orkar ikväll. Kanske i morgon?
  Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Åh, så mycket fint!!! Massor inspiration fick jag av att bara titta på bilderna, förstår att du måste ha massor av idéer som far runt i ditt huvud! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 8. Åh, så mycket fint!!! Massor inspiration fick jag av att bara titta på bilderna, förstår att du måste ha massor av idéer som far runt i ditt huvud! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 9. Alltid mysigt med en inspirations tripp till Göteborg.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Härligt med lite inspo :)
  Gillade verkligen lampan! Så snygg :)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...