onsdag 29 januari 2014

DIY; Glaskupa, modell större

För ett tag sedan gjorde jag en "House doctor glaskupa look alike" efter att ha hittat ett urverk på loppis. Nu hittade jag ytterligare en... i modell större! De där är inte så lätta att hitta så jag blev ju superglad. Bort med det guldiga genom att spraya även den här så att det blev svart botten :-)

diy glaskupa, glaskupa av gammalt urverk, gammal svart plåtskylt, träskor modeller för att göra skor, ljus i trälåda, rostfria hyllplan, hylla från ikea, stringhylla look alike, house doctor glaskupa look alike, inredningsdetaljer på hylla, i köket, svart och vitt, elefanter av trä, trärena detaljer, färgkombination i köket, peace,

Det som var extra kul var att jag veckan efter fyndade de fina elefanterna på loppis också! De fick preciiiis plats inuti glaskupan! Elefanternas fötter döljer de små hålen efter urverket :-) En sak till som gjorde mig otroligt glad var när jag en dag kom hem från jobbet och ser en lärkkvist i hallen. Kvisten hade en lapp på sig. På lappen stod det: "Jag cyklade en sväng vid Brearedsområdet och fick syn på ett lärkträd. Jag kom på att du så gärna ville ha det, så jag vände och fick med mig en kvist till dig". Wow! Det var min granne som var så snäll och gjorde detta! Tack Bengt! Blev ju superglad! Det gjorde min dag!.


Ha det gott!

14 kommentarer:

 1. Waooo...Så läckert <3

  /Kram

  SvaraRadera
 2. vilket fynd, älskar min urverks-glaskupa, fast modell mindre... och de där elefanterna är ju hur fina som helst!

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja ha din fantasi...... Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Sådan snälla granne...det har faktiskt jag med. I förrgår rymde två av mina kaniner och grannen sprang omkring en timme på gräsmattan och jagade dem tills han fick in dem i sina burar när jag jobbade. Snälla grannar vi har! Lyckliga vi!

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag har inte kommenterat här tidigare, men jag ville bara säga att jag tycker att ni har ett himla fint hem, många av bilderna finns sparade i min inspirationsmapp på datorn :)

  SvaraRadera
 6. Så fint det blev. Undra om urverksglaskupan finns kvar på vinden på landet...
  Vilken snäll granne du har.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Alltså, bara SÅÅÅ snyggt!!!
  Kram anna

  SvaraRadera
 8. Så fin kupan blev med elefanterna i.vilken snäll granne du har. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 9. Alltså du sprutar idéer hela tiden och jag älskar dina tips.
  Kram helena

  SvaraRadera
 10. Vilken turgumma du är:)
  Super-duper fint!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Jättesnyggt! Ska försöka hålla ögonen öppna efter sånt!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 12. Älskar din stil! Följer din blogg varje dag på lunchrasten. Igår blev jag sugen på ett ljustråg från Ernst och idag blev jag sugen på en glaskupa. Din låda med ljus ser oxå fin ut, bra idé. Finns den på någon tydligare bild?

  SvaraRadera
 13. Oj, vad kul att höra! Tusen tack! I detta inlägget finns en bild där man ser lite mer av trälådan:
  http://svartvittochrott.blogspot.se/2013/12/det-borjar-arta-sig_6.html
  Jag kan lägga ut en närbild bild inom kort.
  Ha det gott!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...