lördag 13 september 2014

Kul med förändring!

Jag har sysslat en del i ateljén den senaste tiden. Flyttat möbler, flyttat grejer, ändrat och lagt till. Nu är det klart, i stort sett. I helgen ska jag ägna lite tid åt annat än att möblera om i ateljén... nu ska jag ta tag i lite andra projekt. Jag ska bland annat plocka upp lite omålade canvastavlor från källaren! Kul kommer det att bli :-)

Hänger ni förresten med mig på Instagram? Där hittar ni lite andra bilder än de som kommer in här på bloggen. På Insta heter jag @svartvittochrott

ateljé, arbetsrum, vitt, grått, tavla, tavlor, canvas, korg, arkivskåp, staffli, poster, vitt golv, inredning, inspiration,

Ha det gott!

5 kommentarer:

  1. Vad fint det blev!
    Ha en riktig fin lördag,
    kram Jennica

    SvaraRadera
  2. Måste bara berätta om gårdagens loppisbesök!
    Jag har försökt kommit på nåt snyggt att ha under mina "ljusstakar" på vardagsrumsbordet och kom ihåg dina fina bilder när du använt diamantböckerna i inredningen. Superinspirerad kom jag på att jag skulle försöka hitta någon stor bok (och sedan spraya svart) när jag skulle på loppis nästa gång.
    Igår drog vi iväg på megaloppis och när jag står där och kräver i bokhögen efter en tillräckligt stor bok i rätt material så har jag plötsligt boken "DIAMANTER" i handen. 15kr senare och jag är alldeles förbluffad över vilken tur jag hade! Älskaar diamanten på framsidan av boken!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åh vad kul! Jättekul att höra att du inspirerats när du kikar in hit också! Stooort grattis till fyndet!!

      Radera
  3. Du har så fint i din ateljé. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...