söndag 26 januari 2014

Grå bas i vardagsrummet

Helgen blev precis så där lugn och skön som jag hade tänkt mig. Semlan smakade utomordentligt gott kan jag meddela :-) Årets första avklarad! Igår kväll avverkade vi ett antal avsnitt av "Sons of ararchy". Himla bra den där serien... helt fast i den! Bara ett avsnitt till.... och klockan blev riktigt sent!! Det blev sovmorgon idag, så det är helt ok :-)

vardagsrum i grått, treklöver soffbord, vitt och grått, gråa väggar, pashmina lunaar grey, kuddar i soffan, soffa från mio, westham soffa, inredning vardagsrum

Nya soffan är på plats! Det blev lite för hård känsla med den svarta skinnsoffan... och vi gillade inte att soffan kapade av båda fönsterna. Soffan heter Westham (3-sits + fotpall) och är från Mio. Faktiskt nästan den enda soffan som passade in på måtten vi hade att gå efter. Gillar tyget... lite sådär militärkänsla i det.

soffa mio, westham soffa från mio, fotpall, kristallkrona, inredning vardagsrum, öppen planlösning, hyllor, grått och vitt, vitt och svart, neonljus, bokstäver, neon, burspråk, inredningsdetaljer, prints, vita hyllor från ikea, korglampa, tavlor,

Just nu är det grått på både väggar och i inredningen i vardagsrummet, men tanken är att kanske slänga in en färg ibland. Inte just nu... nu är det grått och vitt som gäller i detta rum:-) Just nu inväntar jag en ram som är beställd till en tavla, men den har inte kommit än. Det är lite tomt fortfarande.

soffa westham, mio möbler, neonbokstäver, art, taklampa vardagsrum, kristallkrona, grå matta em möbler, treklöver soffbord, vitt bord, vit parkett, tarkett, grå soffa,

Ha det gott!

26 kommentarer:

  1. Snyggt. Funderar själv på just en sådan grå matta men vet inte om det blir för mörkt mot allt det vita? Svåra beslut...
    Grått är en ganska safe färg...snygg också. Ljus men ändå syns inte varje lite fläck,,'Ha en fin start på den nya veckan!

    SvaraRadera
  2. Så jäkla snyggt. Gillar ditt soffbord. Önskar dig en fortsatt bra söndag. Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Jätte snyggt och jag älskar bjälkarna i taket.
    Kram

    SvaraRadera
  4. vilken snygg soffa... och grå har vi också, funkar perfekt som bas till det mesta!

    SvaraRadera
  5. Jättefin soffa!! Och grått är bara så snyggt och hållbart. Går ju att komplettera med flera färger till om man vill!
    Hoppas du har en mysig kväll, kram fredrika

    SvaraRadera
  6. Hur fint som helst. Sobert! Den serien har jag hört ska vara bra. Den får vi också börja se. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
  7. Grått är snyggt och soffan lika så.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  8. Ser skönt ut, sådär så att man vill krypa upp i soffan och mysa.
    Och Son´s kollar jag också på. Vilken serie, galen, hysterisk och roller som är så sjuka så jag skrattar ihjäl mig stundvis=))

    Skön måndag till dig!

    SvaraRadera
  9. ~ Snyggt riktigt snyggt ~

    /Måndagskram

    SvaraRadera
  10. Jättefint! Där skulle jag gärna slänga mig på soffan! Coolt med kristallkrona till! Kul med kontraster tycker jag!

    Ha en toppendag!
    kram malin

    SvaraRadera
  11. Vart är kristallkronan ifrån? Superfint verkligen.

    SvaraRadera
  12. Vart är kristallkronan ifrån? Superfint verkligen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :-) Vi köpte kristallkronan för flera år sedan i en lokal lampaffär här i Varberg. Jag har dock sett likadana, eller i stort sett liknande... så mitt tips är att kika in i butikerna som säljer lampor.

      Radera
  13. hej, vi tittar på westham och är lite osäkra på klädseln. vilken färg valde ni? den är verkligen jättefin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Hm... kan färgen heta "Kiss" tro? Jag tror det! Vi valde i alla fall det ljusgrå tyget. Hoppas detta hjälpte dig.

      Radera
    2. Kiss heter själva tyget:) Färgerna på tyget heter ex Sand (en som dom har haft i dom flesta kataloger) Den ser brun ut..ibland grå. jag vill absolut inte att den ska se brun ut. Kan ni ha valt Light grey? förlåt för alla frågor:) svårt beslut! tack på förhand! mvh Lena

      Radera
    3. Ingen fara :-) Kollade på kvittot och där står det Light grey med tyget Kiss :-). Vi är supernöjda med soffan och färgen. Like a lot! Lycka till med soffköpet!

      Radera
  14. Ååå!:) vilket otroligt mysigt vardagsrum! Har med en grå soffa och letar för fullt efter en sån där päls/pläd :) Vart har ni hittat eran fina?

    SvaraRadera
  15. oj så fint ni har!
    Vilken inspirerande blogg!!
    Vad heter färgen som ni har på väggarna i vardagsrummet?

    Mvh//Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Det är Pashminas färg "Lunar grey".

      Radera
  16. Jag har också i dagarna tittat på denna soffa på Mio och tror jag ska slå till på den. Kul att se den i en riktigt miljö här. Fint! Väljer mellan ljusgrå och blågrå.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...