fredag 10 januari 2014

Hallen före och efter renovering

Härliga helgen är här! Så himla gott med ledigt! Här bjuds det på lite före och efterbilder på hallen... Inte mycket som är gjort där egentligen, men trots det känns det helt nytt :-) Mycket på grund av nya golvet, men också för att man ser in i nyrenoverat kök och vardagsrum. Det var ju de två rummen där det verkligen behövdes. Hallen hängde liksom bara med i farten :-)

renoverad hall, före och efterbilder på hall, inredning hall, stringhylla, vit parkett, tarkett, svart klinkers i hallen, vita väggar, klädhängare, inredningsdetaljer i hallen

Renoveringen i hallen bestod bara av att vi lade in ett klinkergolv och vi målade bröstpanelen och taklisten vit. Före renoveringen:

bilder före renovering i hall, före och efter renovering i hall, hallen i svitt och svart, bröstpanel på väggen i hallen, vitt valv, parkett, byffelhuvud, nummerplåt, prints,

Före och efterbilder brukar alltid vara uppskattat. Perfekt för min del också, för fy sjutton så snabbt man glömmer hur det såg ut tidigare.

inredning i hallen, renovering, renovera hall, inspiration hall, hall i vitt och svart, svart klinkers på golvet, stora klinkersplattor, barstolar, taklampa i köket, vit parkett, cotton white ek, plankgolv, tips, inspiration, bilder på efter renovering i hall, svarta målade dörrar i hallen, målade dörrar med text, svart

 Här kommer ännu en förebild från juni månad 2013 (tror jag att det var):

bild på före renovering i hallen, svart och vit hall, svarta målade dörrar
Ha det gott!

16 kommentarer:

  1. Det är verkligen ett helt annat hus! Och jag är imponerad över hur konsekvent du lyckats hålla det svart/vita temat. Superläckert!!
    Ha en fin helg,
    kram Jennica

    SvaraRadera
  2. Älskar dina före och efterbilder!
    kram /Maria

    SvaraRadera
  3. Åh jag är så glad att ja hitta hit. Absolut min nya favoritblogg, så himla härlig stil. Fortsätt inspirera. :)

    SvaraRadera
  4. Vilket otroligt vackert hem ni har. Nu kliar det för fullt i mina fingrar och jag känner för att göra om hela huset nu. En sida jag absolut fortsätter att följa. Tack!

    SvaraRadera
  5. Snyggt! Så kul att titta på dina före och efter bilder! Ha en fin helg, kram Suss

    SvaraRadera
  6. Vilken skillnad. Superfint nu! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  7. Waoo snyggt <3
    /Kram

    SvaraRadera
  8. Det där golvet i hallen har sjukt stor dregelfaktor!!
    Jävlars så snyggt det är!

    Du har så fint hemma!

    SvaraRadera
  9. Asså jag har sagt det men det tål att upprepas. Det har blivit så fint och ni har lagt ner så mycket jobb. Helt otroligt vilken förändring det blivit. Hallgolvet är döläckert, men hur håller du det skinande? Alla tar av sig skorna utanför och får mjuka tofflor på fötterna! Vet ju bara hur mitt golv ser ut.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  10. Så fint du har det!! Hittade precis hit, och ser att du också skapar och säljer prints:) En kollega helt enkelt, kul! Ska kika in i din butik!

    Mvh Milla

    SvaraRadera
  11. Men jösses så snyggt det där golvet är!! Hur håller du det så blankt? Läckert!/Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det är så blankt av sig självt :-) Förutom när Hera hårar ner stora tussar från pälsen... och när lite jordiga tassar kommer på det nu när det är så geggigt ute! Fördelen är att det är ett marmor-aktigt golv, så man ser faktiskt inte så lätt vilket som är smuts/hår och vilket som är marmoreringen.

      Radera
  12. Hej! Jag brukar faktiskt inte kommentera bloggar jag läser, men måste bara säga att din blogg är väldigt uppskattad från min sida! Roligt med lite DIY och före/efter bilder av renovering! Roligt att få lite inspiration!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj tack! Jätteroligt att höra! Ibland är det svårt att veta vad man som läsare uppskattar att se i bloggar. Då vet jag att jag är på rätt spår :-) Tack igen!

      Radera
  13. Hej!
    Så himla fint det blev! Älskar golvet. Är det äkta marmor eller vad är det för material och vart har ni köpt golvet? Ska själv renovera hallen och vill ha något liknande ditt :) Tack för inspirationen!
    Mvh Minna

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...