tisdag 7 juni 2016

Svartvit inredning

Egentligen är det mesta renoverat här hos oss men vi har ändå en del kvar... (vem har inte det som har hus?). Blir man någonsin klar? Vi tar det i lite saktare takt nu när det värsta är gjort, men hallen är jag inte glad över... fuskrenoverad! Jojomensan! Vi gjorde en snabbrenovering, men efteråt ångrade vi oss. Vi kunde gjort det ordentligt redan från början, men nu är det så :-) Gjort är gjort och då blir det "Gör om, gör rätt". Vad är det som fuskats med då? Jo, vi bara målade över tapeterna i hallen och egentligen skulle vi behöva sätta dit nya skivor för att få bättre grund, precis som vi gjort på andra ställen. Bröstpanelen var brun från början och den målade vi över (det gick inte så lätt och snabbt för det krävdes minst sju strykningar för att det skulle täcka). Så det var ingen snabbrenovering egentligen, men då hade vi redan börjat snabba oss och då var det lika bra att köra klart!

Så, nytt underlag och fräscha väggar är det tänkt, men för tillfället tänker vi inte på insidan, för nu är det glas på trädäcket som är på G. Det får vara så här i hallen ett tag till... Det ser kanske inte ut att vara så mycket jobb, men hallen hänger ihop med trappen upp till andra våning så det är ganska mycket som ska göras. Så, det tar vi en annan dag :-)

Eiffeltornet som står på stringbyrån finns i webbutiken: www.anneliesdesign.se

hall, hallen, svartvit, inredning, svartvitt, svartvita, klinkers, klinkersplattor, stora plattor, svart golv, vit stringbyrå, string, eiffeltorn, eiffeltornet, kök, vardagsrum, vardagsrummet, köket, eiffeltornet, webbutik, webbutiker, webshop, inredning, annelies design,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...