onsdag 8 januari 2014

Jalo Kupu

För det första måste jag tacka för alla gratulationer som jag fått idag! Jättekul! Det blir som sagt lite firande till helgen, men istället för något större firande blir det en resa till Serbien snart. Vi har aldrig varit där, så det ska bli jättekul! Jag har en "lista" på ställen som jag vill besöka och huvudstäder står högt på "listan". Då kan man ju bocka av Belgrad efter resan :-)

designad brandvarnare, fondtapet, eiffeltornet, svart och vitt, jalo kupo, elle interiör, designpris

Nu över till brandvarnaren! En vit plastig sak till brandvarnare i taket är ju inte så kul kände jag när vi målat och fixat det fint.  Jag hittade en artikel som Elle Interiör skrev för nästan exakt ett år sedan... de visade en brandvarnare som jag fastnade för.  Brandvarnaren Jalo Kupu är designad av en känd finsk designer som heter Harri Koskinen och designpriserna kom ganska snabbt: Reddot design award 2011 och Wallpaper design award 2012.

snäckor dekoration, inredning, doftljus, love and warrior, svart och vitt

Livsviktig pryl men attan så mycket snyggare än den plastigt vita :-) Vanliga vita fungerar så klart alldeles utmärkt, men mitt tips speciellt så här under vår mörka årstid då många ljus är tända om kvällarna, är Jalo Kupu som kostade 279 kr/st. Billig försäkring! Den finns att köpa på många ställen, men jag beställde våra genom Elgiganten.

harri koskinen, finsk designer, designerpris, reddot, designer award, brandvarnare, deisgn brandvarnare, krom, silver, snygga brandvarnare, jalo kupu

Ha det gott!

8 kommentarer:

  1. Stort grattis i efterskott vännen, hoppas du hade en mysig dag. Vilket supertips, tycker också de vita är såå fula. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott! Hoppas du hade en fin dag igår. Så fin Hera är. Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Spännande med Serbien :)
    /Grattiskram igen <3

    SvaraRadera
  4. Jag avskyr dom där vita, plastiga sakerna som sitter i taket!
    Den var snygg! Har aldrig sett den tidigare.

    Och Serbien...Jag älskar forna Jugoslavien! Det blir en bra resa!

    SvaraRadera
  5. Åh den ska jag verkligen lägga på minnet! Jättefin! Man har nog med annat fult (läs sladdar, modem m.m) så kan man minimera dem är det toppen :-).

    Kram Malin
    ps. Vad kul med resa! Ska bli kul att höra om!

    SvaraRadera
  6. Helt klart snyggare än de där vita plastsakerna som gulnar efter ett tag! Bra tips :-)

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  7. Åh, vilken snygg! Har funderat över det faktum att de ser så tråkiga ut. Kul att man nu kan få en som ser bra ut :-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...